DéDé

Voor DéDé Dance heeft HSG Promotions een complete productlijn promotionele artikelen ontworpen. Naast de standaard artikelen die nodig zijn tijdens het dansen zoals een handdoek, bidon of sporttas hebben wij ook enkele leuke merchandise artikelen gemaakt. Bijvoorbeeld de sleutelhangers in de vorm van de mascotte Zoemetje. Alle items zijn met succes verkocht via webshop of gericht weggeven tijdens promotie acties.

Omdat DéDé geen groot magazijn tot zijn beschikking had heeft HSG Promotions de producten op voorraad gezet in ons magazijn. Telkens wanneer er weer behoefte is aan een doosje met handdoeken, bidons of caps worden deze opgestuurd. Op deze manier verlenen wij extra service zodat DéDé niet de dansstudio hoeft vol te zetten met dozen!

Benieuwd wat HSG Promotions voor u kan doen op het gebied van een promotionele productlijn? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers. Zij zullen u helpen met creëren van de perfecte promotionele productlijn voor zowel gever als ontvanger!

Neem contact met ons op

Error 404