Kleur
Prijs

t/m

MerkDuurzame Relatiegeschenken

Duurzame relatiegeschenken bedrukken

Door duurzame relatiegeschenken te bedrukken laat u aan uw klanten en relaties zien dat u bezig bent met MVO. Binnen ons assortiment vindt u geschenken gemaakt van verantwoorde materialen zoals gerecyclede petflessen en bamboe maar ook herbruikbare artikelen. Denk bijvoorbeeld aan drinkflessen en katoenen tassen. Deze producten vervangen de plastic variant en voorkomen zo dat de plastic soep in de zee nog groter wordt.

 

Duurzame relatiegeschenken met gravure

Duurzame relatiegeschenken met gravure zijn een doordacht en verantwoord cadeau voor uw klanten en relaties. Het duurzame geschenk wordt nog beter wanneer u deze laat graveren met uw logo of tekst. Naast de mogelijkheid tot graveren is ook bedrukken een optie. Veel duurzame producten zijn afgewerkt met duurzaam hout of bamboe. Geef uw product een extra luxe uitstraling met een chique gravure.

 

Duurzame relatiegeschenken met logo

Duurzaam ondernemen is de standaard geworden voor veel bedrijven en organisaties. Relatiegeschenken bedragen vaak een groot deel van de marketinguiting van een bedrijf. Met duurzame relatiegeschenken laat u zien dat u geeft om mens, dier en milieu. U kunt de geschenken weggeven bij een bezoek maar ook op een beurs of open dag komt u goed voor de dag met duurzame relatiegeschenken. De duurzame relatiegeschenken zullen nog vaak hergebruikt worden!