Kleur
Prijs

t/m

Merk

ECO Broodtrommels

Bedrukte duurzame broodtrommels

Of u nou op kantoor zit, een scholier bent of op de bouw staat, een bedrukte broodtrommel is altijd handig. Met een bedrukte broodtrommel zorgt u ervoor dat uw boterhammen lekker vers blijven en gebruikt u geen onnodig plastic door de boterhammen elke dag in plastic zakjes te verpakken. Om nog milieubewuster te zijn kunt u in onze webshops zelfs broodtrommels gemaakt van duurzaam materiaal bestellen. Door een bedrukte duurzame broodtrommel cadeau te doen aan uw klanten en zakenrelaties laat u zien dat u als bedrijf duurzaamheid erg belangrijk vindt. Dit zullen uw klanten zeker waarderen! Geef uw klanten een duurzaam én functioneel geschenk cadeau en neem eens een kijkje in onze webshop. Daar vindt u verschillende eco broodtrommels die hier zeker geschikt voor zullen zijn!

Eco broodtrommels bedrukken

De duurzame broodtrommels kunnen geheel naar wens bedrukt worden met uw bedrijfsnaam, logo of website. Heeft u liever een ander ontwerp op de broodtrommels bedrukt? Ook dat is mogelijk natuurlijk. Om er zeker van te zijn dat het ontwerp op de broodtrommels precies is zoals u in gedachten had, kunt u online een digitaal voorstel aanvragen. Dit is natuurlijk geheel gratis en vrijblijvend. De broodtrommels met opdruk kunnen dienen als promotiemiddel voor uw bedrijf of als een relatiegeschenk voor uw klanten en zakenrelaties. Verras uw klanten met een functioneel cadeau en geef ze een duurzame broodtrommel cadeau.

Broodtrommels bestellen

Heeft u binnenkort een evenement, beurs of opendag waar u uw bedrijf onder de aandacht wilt brengen? Een bedrukte broodtrommel is dan ideaal. Naast dat u de ontvangers van de mooie broodtrommels een groot plezier doet, helpt u als bedrijf ook een handje mee aan de milieuvriendelijkheid van de samenleving. Neem eens een kijkje in onze webshop en laat u verrassen door ons uitgebreide assortiment. De duurzame broodtrommels zijn al vanaf 5 stuks online te bestellen.