Kleur
Prijs

t/m

Merk


ECO Bureauartikelen

Bedrukte duurzame bureau artikelen 

Bedrukte bureau artikelen op het kantoor zorgen voor meer orde op de werkvloer. Bent u opzoek naar handige en scherp geprijsde bureau artikelen? Neem dan zeker eens een kijkje in onze webshop. Bij HSG Promotions vindt u een breed assortiment aan kantoorartikelen, die het kantoorleven een stuk aangenamer zullen maken. Handige linialen, memoblokken, pennenbakjes of agenda’s, in onze webshop vindt u het allemaal voor een zeer scherpe prijs. De artikelen in onze webshop zijn gemaakt van een duurzaam materiaal. Hierdoor zijn de bureauartikelen niet alleen functioneel, maar ook nog eens milieubewust!  

Duurzame bureau artikelen bedrukken

Gepersonaliseerde duurzame bureau artikelen zijn een geliefd relatiegeschenk met een groen tintje. De bureau artikelen kunnen geheel naar wens bedrukt worden met uw ontwerp. Wilt u graag uw bedrijfsnaam, logo of website op de duurzame bureau artikelen bedrukt hebben? Dat kan voor een zeer scherpe prijs! Personaliseer de duurzame bureau artikelen met uw bedrijfsgegevens en u creëert een uniek relatiegeschenk dat ook ingezet kan worden als promotiemiddel voor uw bedrijf.  Laat uw huisstijl niet alleen terugkomen op uw visitekaartje of website, maar laat ook uw bureau artikelen in uw huisstijl maken. Dit geeft uw kantoor een nog betere huissfeer! De bedrukte bureau artikelen zijn niet alleen leuk voor op uw eigen kantoor, maar ook als weggevertje zijn bureau artikelen zeer populair. Op onze website kunt u geheel gratis en vrijblijvend een digitaal voorstel aanvragen voor de bureau artikelen met opdruk. 

Eco bureau artikelen bestellen

Bedrukte duurzame bureau artikelen lenen zich perfect als relatiegeschenk of promotiemiddel. Ook wanneer u een duurzaam geschenk zoekt om in te zetten op een beurs of evenement is een eco bureau artikel ideaal. U geeft meteen een positief beeld van uw bedrijf af wanneer u een duurzaam geschenk cadeau doet. De duurzame bureau artikelen kunnen zowel bedrukt als onbedrukt al vanaf een kleine oplage besteld worden in onze webshop.