Kleur
Prijs

t/m

ECO Karaffen

Bedrukte duurzame karaffen

Bedrukte duurzame karaffen zijn ontzettend handig, zowel op kantoor als gewoon thuis. Wijn, water, fris of zelfgemaakte limonade, u kunt het allemaal serveren in een duurzame karaf. Op onze website vindt u een ruim assortiment aan duurzame karaffen die zeer voordelig besteld kunnen worden. In ons diverse assortiment hebben we karaffen met verschillende inhouden, verschillende materialen en verschillende opties. Zo hebben wij karaffen gemaakt van bamboe en gerecycled glas of karaffen met een infuser waar u fruit in kunt doen. Naast dat een duurzame karaf een leuk relatiegeschenk is voor uw klanten en relatiegeschenken is het ook een veelgebruikt product voor in een kerstpakket of als eindejaarsgeschenk. De duurzame karaffen kunnen al vanaf een kleine oplage online besteld worden. 

Eco karaffen bedrukken

De duurzame karaffen kunnen geheel naar uw wens gemaakt worden. Wilt u uw bedrijfsnaam of logo op de karaffen bedrukt hebben? Dat kan voor een zeer scherpe prijs. Ook een afbeelding of een tekst bedrukken wij snel en voordelig op de duurzame karaffen. Wanneer u de eco karaffen een wat luxere uitstraling wilt geven kunt u er ook voor kiezen de karaffen te voorzien van een gravure. Voorafgaand aan uw bestelling kunt u online een digitaal voorstel met uw logo aanvragen via onze website. U krijgt dan alvast een digitaal beeld toegestuurd van de duurzame karaffen met uw logo erop. De karaffen kunnen natuurlijk ook onbedrukt online besteld worden.  

Duurzame karaffen bestellen

Een duurzame karaf met gravure of bedrukking is een luxe relatiegeschenk waarmee u uw klanten en zakenrelaties zeker mee zult verblijden. Daarnaast kunnen de bedrukte karaffen ook dienen als give-away op een beurs of evenement waar u met uw bedrijf aanwezig bent. De duurzaamheid van uw bedrijf zal meteen overgebracht worden naar de buitenwereld wanneer u een milieuvriendelijk geschenk inzet. De duurzame karaffen met bedrukking kunnen zeer voordelig besteld worden in onze webshop.