Kleur
Prijs

t/m

Merk

ECO Kleden

Duurzame plaids

Bij HSG Promotions vindt u een ruim assortiment aan duurzame plaids in verschillende soorten en maten. Een fleecekleed is een ultiem vrije tijd en outdoor product, dat gebruikt kan worden als lekker warme deken in de winter of op een frisse zomeravond. De kleden kunnen ook dienen als picknickkleed. Door het formaat van de kleden en de bedrukking heeft u met een fleecekleed een groot bereik. Houdt uw relaties warm met een fleece deken! Heerlijk warm voor op de bank, tijdens frisse zomeravonden of om lekker buiten op te picknicken. De fleecedekens kunnen natuurlijk ook als decoratie gebruikt worden. Een bedrukte fleece deken is een warm en sfeervol geschenk om cadeau te geven. Een fleece deken met bedrukking kan op verschillende manieren worden gebruikt, wat de fleece deken het ideale relatiegeschenk maakt.

Fleecedekens bedrukken

Een fleecedeken bedrukken is een mooi cadeau voor uw medewerkers of als geschenk voor uw relaties. Welke doelgroep u ook heeft, een fleece deken met opdruk zal het gehele jaar gebruikt worden. De fleecedekens kunnen voorzien worden van een bedrukking in één tot vier kleuren. Natuurlijk kunt u de plaids ook onbedrukt bestellen. De plaids kunnen bedrukt worden met uw logo, afbeelding of een zelf gekozen tekst. Door fleecedekens te bedrukken met uw bedrijfskenmerken, past het perfect binnen uw huisstijl. Verras uw relaties, collega’s of klanten met een prachtig bedrukt fleecekleed. 

Eco plaids bestellen

Eco plaids kunt u makkelijk en snel bestellen bij HSG Promotions. Op onze website start voor u de zoektocht naar uw perfecte plaid. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij denken graag met u mee! U kunt ons makkelijk bereiken via de chat, mail of telefoon. Ook ontvangt u van ons altijd een gratis digitale drukproef, zodat u een beeld krijgt van het eindresultaat.