Kleur
Prijs

t/m

Merk

ECO Klokken

Bedrukte duurzame klokken

Elke kamer is pas echt af met een bedrukte duurzame klok aan de muur! U zult het zelf wel herkennen, per dag wordt er regelmatig een blik op de klok geworpen. Te laat komen wordt in veel gevallen nou eenmaal niet erg gewaardeerd. Door uw klanten en zakenrelaties een bedrukte duurzame klok cadeau te doen, helpt u ze een handje bij het op tijd komen gedurende de dag. Daarnaast zullen uw klanten en zakenrelaties elke keer wanneer er een blik op de klok geworpen wordt aan uw bedrijf denken. In ons assortiment aan klokken vindt u verschillende klokken die gemaakt zijn van een duurzaam materiaal en minder energie verbruiken. Wanneer u als bedrijf een duurzaam beleid volgt, is het geven van een duurzame klok natuurlijk een goede zet. U maakt uw klanten blij met een duurzaam cadeau én u zorgt dat uw klanten net als u milieuvriendelijk te werk gaan. De bedrukte duurzame klokken kunnen zowel bedrukt als onbedrukt online besteld worden.

Duurzame klokken bedrukken

De duurzame klokken kunnen eenvoudig voorzien worden van uw bedrijfsgegevens. Zo kunt u uw bedrijfsnaam, logo of website op de eco klokken laten bedrukken voor een zeer scherpe prijs. Door de duurzame klokken te voorzien van uw bedrijfsgegevens creëert u een uniek geschenk dat zowel als relatiegeschenk of als promotiemiddel voor uw bedrijf ingezet kan worden. Bij HSG Promotions heeft u de optie om voorafgaand aan uw bestelling gratis een digitaal voorstel met uw logo aan te vragen. Dit kan heel eenvoudig via onze website.

Eco klokken bestellen

Wilt u uw klanten graag verassen met een duurzaam cadeau dat ook nog eens erg functioneel is? Het inzetten van duurzame klokken met opdruk is dan zeker een goed idee. Door het inzetten van een milieuvriendelijk geschenk straalt u meteen een positief beeld van uw bedrijf af. Twijfel dus niet, en neem zeker eens een kijkje in onze webshop. U zult verrast zijn van ons ruime assortiment aan duurzame klokken en de eindeloze mogelijkheden!