Kleur
Prijs

t/m

Merk
Houten Relatiegeschenken

Houten relatiegeschenken met gravure

Houten relatiegeschenken graveren doet u snel en eenvoudig bij HSG Promotions. Binnen ons brede assortiment vindt u gemakkelijk houten relatiegeschenken die aansluiten bij uw wensen. Van een houten spatel tot luxe BBQ set en originele typische Nederlandse producten zoals houten klompjes en houten tulpen. Alle producten binnen ons assortiment zijn volledig gemaakt van hout of hebben een houten afwerking.

 

Bedrukte houten relatiegeschenken

Houten relatiegeschenken worden vaak bedrukt in 1 tot 4 kleuren. Door nieuwe technieken is het ook mogelijk om bepaalde houten relatiegeschenken te bedrukken in full color. Een full color bedrukking is een mooie en vaak goedkope optie om foto's of kleurrijke logo's op houten producten te drukken. Naast bedrukken is hout ook ideaal om te graveren. Bij een gravure wordt er hout weggebrand waardoor uw logo naar voren komt.

 

Houten relatiegeschenken met logo

Houten relatiegeschenken met logo zijn ideale give-aways en cadeau's voor uw klanten en relaties. Met houten geschenken laat u zeker een blijvende indruk achter. Vooral bedrijven die werkzaam zijn in de hout industrie zoals timmermannen en houtzagerijen koppelen zo de geschenken aan hun werk. Ook voor duurzame geschenken bent u bij ons aan het juiste adres. Veel geschenken zijn gemaakt van Bamboe wat zorgt voor een duurzame uitstraling!