Kleur
Prijs

t/m

Merk


Houten Gadgets

Bedrukte houten gadgets

Bedrukte houten gadgets zijn leuke en diverse relatiegeschenken waarmee u iedereen blij mee kan maken.Wij hebben een ruim assortiment aan houten gadgets. Zo heeft u keuze uit een houten luchtschroef, een houten ‘zwevend balletje’ spel en een houten kalender. Naast houten spelletjes hebben wij ook houten gadgets die zeer geschikt zijn voor volwassenen zoals een houten sjaalhouder. De gadgets gaan door hun houten karakter lang mee en kunnen tegen een stootje. Daarnaast straalt u ook nog eens milieubewustheid en duurzaamheid uit!

Houten gadgets met logo

Door houten gadgets te bedrukken met uw naam, tekst en/of logo te bedrukken kan u de gadgets helemaal personaliseren naar uw wensen en de huisstijl van uw bedrijf. Bij HSG Promotions heeft u de keuze uit diverse mogelijkheden betreffende de bedrukking. Zo heeft u de mogelijkheid de houten gadgets tot 4 kleuren te bedrukken. Daarnaast heeft u vanwege het houten karakter van de gadgets ook nog een mogelijkheid tot een chique gravering. Door de houten gadgets te bedrukken die veelvoudig gebruikt worden te personaliseren genereert u gemakkelijk naamsbekendheid en zullen mensen uw bedrijf onthouden!

Houten gadgets met bedrukking

Houten gadgets met bedrukking zijn uitstekend promotiemateriaal. Zo zijn bedrukte houten gadgets perfect als budget give-aways op beurzen, sportdagen, festivals, congressen of andere evenementen. Daarnaast zijn de bedrukte houten gadgets ook zeer geschikt voor in een grabbelton op een open dag of jubileum. Een andere leuke optie is om de bedrukte houten gadgets als kleinigheidje bij een grote levering aan een klant te doen. Ten slotte zijn de bedrukte houten gadgets ook perfect om die ene relatie te bedanken voor het begin van een fijne samenwerking of juist een geslaagd einde er van. Wat u ook in gedachte heeft, de mogelijkheden zijn eindeloos. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan nu gratis een digitale proefdruk aan!