Kleur
Prijs

t/m

MerkHouten Gereedschap

Bedrukt houten gereedschap

Als u van aanpakken houdt en dit ook wil benadrukken is bedrukt houten gereedschap het perfecte relatiegeschenk. Bij HSG Promotions heeft u keuze uit een ruim assortiment aan houten gereedschap. Zo kan u bijvoorbeeld kiezen uit een houten waterpas maar behoren ook diverse multitools tot de mogelijkheden, hiermee kan u letterlijk alle kanten op. HSG Promotions heeft ook ander houten gereedschap zoals een duimstok en een houten schaaf flesopener. Door het houten karakter van het gereedschap kan het tegen een stootje en gaat het bovendien langer mee. Daarnaast laat u een milieu vriendelijke indruk achter bij uw relaties door houten gereedschap in plaats van normaal gereedschap te schenken!  

Houten gereedschap met logo

Door uw houten gereedschap te bedrukken met uw naam, tekst en/of logo genereert u naast een betere band met uw relaties ook nog eens naamsbekendheid. Bovendien kan u de relatiegeschenken door ze te bedrukken helemaal personaliseren en aanpassen aan de huisstijl van uw bedrijf. Het houten gereedschap kan tot wel 4 kleuren bedrukt worden. Verder is er bij sommige producten een mogelijkheid tot graveren en is er natuurlijk ook de optie om het houten gereedschap onbedrukt te bestellen. Door het houten gereedschap te bedrukken met uw naam, tekst en/of logo zal uw relatie keer op keer aan u herinnerd worden wanneer uw geschenk gebruikt zal worden.

Houten gereedschap bedrukken

Wanneer u houten gereedschap laat bedrukken slaat u sowieso de spijker op zijn kop. Bedrukt houten gereedschap is zeer geschikt om bijvoorbeeld aan medewerkers in de bouw te schenken zodat zij representatief zijn voor uw bedrijf. Daarnaast is bedrukt houten gereedschap ook leuk om te aan uw relaties in de bouw te schenken om ze te bedanken voor het begin van een samenwerking of het succesvolle einde ervan. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan nu gratis een digitale proefdruk aan!