Kleur
Prijs

t/m

Houten Klokken

Bedrukte houten klokken

Bedrukte houten klokken zijn zeer effectieve promotiemiddelen. Klokken worden aan een muur gehangen of op een bureau neergezet zodat er makkelijk tijd op afgekeken kan worden waardoor ze altijd zichtbaar zijn. Houten klokken vallen daarnaast extra op door hun stijlvolle uiterlijk. Een houten klok is daarom niet alleen praktisch maar is ook een mooie accessoire die de ontvanger bijvoorbeeld op zijn bureau neer kan zetten.  Bij HSG Promotions kunt u daarom kiezen uit diverse modellen houten klokken. Zo hebben we houten klokken met weerstations en een bureau klok waarbij het model een ingebouwd pennenbakje heeft. U gaat hoe dan ook een model vinden wat aansluit bij uw wensen.

Houten klokken met logo

U kunt houten klokken personaliseren door deze te bedrukken met naam, tekst, logo en/of slogan. U kan de houten klokken laten bedrukken tot 4 kleuren. Hierdoor kunt u uw houten klokken een persoonlijk tintje geven en ze helemaal aanpassen aan uw wensen en de huisstijl van uw bedrijf. Door de houten klokken te bedrukken met logo wordt een klok gemakkelijk promotiemateriaal, en genereert u naamsbekendheid iedere keer als uw relatie de tijd checkt. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan nu gratis een digitale proefdruk aan!

Houten klokken bestellen

Door houten klokken met uw naam, tekst en of logo te bestellen heeft u een promotiemiddel in handen waarmee u iedere relatie blij maakt. De bedrukte houten klokken zijn erg leuk om aan uw relaties te geven om hen te bedanken voor een fijne samenwerking. Daarnaast staan de klokken ook zeer professioneel op uw kantoor of in eventuele vestigingen van uw bedrijf. Verder zijn de bedrukte houten klokken ook zeer geschikt voor in goodiebags en deze op beurzen en evenementen weg te geven. Ten slotte zijn de bedrukte houten klokken ook perfect als eindejaarsgeschenk voor uw medewerkers en relaties!