Kleur
Prijs

t/m

Merk


Houten Tuin Geschenken

Bedrukte houten tuinartikelen

Bedrukte houten tuinartikelen zijn unieke relatiegeschenken van prachtige kwaliteit. Veel mensen vinden het heerlijk om in de lente, zomer of herfst buiten te zitten en te genieten van het zonnetje. U kunt hier slim op ingaan door een bedrukt houten relatiegeschenk aan uw relaties te geven! Bij HSG Promotions hebben we een ruim assortiment aan houten relatiegeschenken. Zo kan u bijvoorbeeld kiezen voor houten tuin onderzetters. Dit product kan u gemakkelijk in de aarde steken waardoor uw wijntje of koffie niet om zal vallen. Bovendien blijven de houten tuinartikelen ook extra lang mooi en kunnen ze tegen een stootje door hun houten karakter.

Houten tuinartikelen met logo

Houten tuinartikelen met logo zijn een zeer geschikte manier om uw bedrijf of organisatie extra in het zonnetje te zetten. U kunt de houten tuinartikelen laten bedrukken met uw naam, tekst, logo en/of slogan. Door de houten tuin artikelen te bedrukken genereert u naast goodwill bij uw relaties ook nog eens gemakkelijk naamsbekendheid. Iedere keer als uw relatie in de tuin zit zal hij gebruik maken van de tuin artikelen en zal hij of zij in aanraking komen met uw naam, tekst, logo en/of slogan. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan nu gratis een digitale proefdruk aan!

Houten tuinartikelen bestellen

Door bedrukte houten tuinartikelen te bestellen geeft u uw relaties een geschenk waar zij sowieso erg blij mee zullen zijn. Bedrukte houten tuinartikelen zijn hebben zeer diverse mogelijkheden om weg te geven. Zo zijn houten tuinartikelen erg leuk om weg te geven als presentje aan uw medewerkers of relaties. Daarnaast zijn ze onder andere ook zeer geschikt voor in een kerstpakket. Verder zijn de houten tuinartikelen ook erg leuk om bij een levering te doen of om die ene relatie te bedanken voor het begin of einde van een succesvolle samenwerking.