HSG Nederland BV

HSG Nederland BV is een betrouwbare groothandel en leverancier van budget relatiegeschenken, luxe geschenksets en ieder artikel daartussen. Wij hebben alles op het gebied van relatiegeschenken, bedrijfskleding, promotioneel textiel en kerstpakketten. U bent bij ons aan het juiste adres voor zowel particulieren als zakelijke doeleinden. Gedreven door meer dan 25 jaar ervaring en een zeer grote passie, inspireren wij u graag zodat u de beste keuze kunt maken. Wij verzorgen het gehele proces vanaf het begin tot aan het eind. Heeft u nog vragen of specifieke wensen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers en samen met ons ontwerpteam gaan we dan opzoek naar een relatiegeschenk dat is toegespitst op de behoefte van uw bedrijf of organisatie. Wij helpen u snel en doeltreffend bij het maken van uw keuze. Bij ons staat persoonlijk contact en flexibiliteit voorop!

Dankzij ons gespecialiseerde team met medewerkers die veel ervaring hebben in de in- en verkoop van relatiegeschenken, nemen wij een toonaangevende positie in op de Europese markt. In de afgelopen jaren hebben wij al veel bedrijven en organisaties mogen verblijden met exclusieve relatiegeschenken en speciaal op maat gemaakte custom made artikelen, waar wij erg trots op zijn. Een bedrukt relatiegeschenk maakt een grote impact zonder dat u daar veel voor hoeft te investeren. Ontdek bij ons de meerwaarde van gepersonaliseerde relatiegeschenken!

Zowel onbedrukte als bedrukte artikelen zijn bij ons al vanaf lage aantallen te bestellen tegen zeer concurrerende prijzen. Hierdoor zijn onze relatiegeschenken perfect om in te zetten als promotieartikelen en give-aways voor beurzen en evenementen. Wij maken het voor u mogelijk om met een klein budget een breed publiek te kunnen bereiken!

HSG Nederland BV beschikt over een uitgebreid assortiment aan unieke relatiegeschenken. Vrijwel al deze relatiegeschenken kunnen voorzien worden van een bedrukking, borduring of gravering met uw logo. Al onze producten zijn zorgvuldig uitgekozen, waardoor er een geschikt artikel te vinden is voor iedere branche, voor iedere doelgroep en voor iedere gelegenheid. Alle artikelen op onze website zijn onderverdeeld in diverse categorieën om het voor u als klant overzichtelijk te maken. Dankzij onze eenvoudige zoekmachine kunt u direct een vrijblijvende prijsopgave aanvragen of overgaan tot bestellen. Wanneer u graag een sample thuisgestuurd wilt krijgen, is dat uiteraard ook mogelijk. Heeft u nog geen idee welk relatiegeschenk het beste aansluit bij uw wensen? Kom dan gauw eens kijken in onze showroom zodat u een beeld krijgt van de vele mogelijkheden die wij u bieden!

Neem contact met ons op

Error 404