Kleur
Prijs

t/m

Kunstgeschenken

Bronzen beeldjes bestellen

Bronzen beeldjes bestelt u makkelijk online bij HSG Promotions. Onze bronzen beeldjes verwoorden verschillende gevoelen en hebben meerdere betekenissen. Door ons brede assortiment zit er altijd wel een beeldje voor u tussen. Voor zakelijke klanten en personeel hebben mooie beeldjes in de categorie motivatie en prestatie. Ook privé kan een bronzen beeldje perfect worden weggegeven. Denk aan een beeldje in de categorieën familie, liefde of dieren.

Bronzen beeldjes graveren

Bronzen beeldje kunt u bij HSG Promotions laten voorzien van een gravure. Een beeldje straalt een gevoel of betekenis uit. Maar soms is het ook belangrijk om iets duidelijk te zeggen. Door een plaatje te laten graveren met tekst en/of logo kunt u nog duidelijker uitstralen wat u met een beeldje wil zeggen. Benieuwd hoe uw logo eruit komt te zien op een beeldje? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio.

Bronzen beeldjes kopen

Bronzen beeldjes kopen voor een jubileum of verjaardag? Bij HSG Promotions treft u voor elke gelegenheid een beeldje aan. Met een gegraveerd plaatje op de sokkel van het beeldje kunt u een blijvende herrienering geven. Een beeldje past namelijk overal, op kantoor, in de kast of in de slaapkamer. Hierdoor wordt de ontvanger elke dag weer herinnerd aan het beeldje dat u gegeven heeft en zal nog vaak terug denken aan het geefmoment.