Kleur
Prijs

t/m

MerkLuxe Oordoppen

Luxe oordoppen

Voor de echte muziekliefhebbers zijn luxe oordoppen een must. Muziek luisteren doen we allemaal erg graag, bijvoorbeeld in de trein, voor het slapen gaan of tijdens het sporten. Met oordopjes kan er muziek geluisterd worden zonder dat mensen in de omgeving gestoord worden. Daarom heeft iedereen altijd wel oordopjes bij zich. Luxe oordopjes zijn erg gewild voor muziekliefhebbers. Zij zullen dit originele cadeau zeker waarderen en regelmatig gebruiken. Bij HSG Promotions vindt u een ruim assortiment aan de beste oordopjes. Zo zit er voor ieder wel wat wils bij.

Oordopjes bedrukken

Al onze oordopjes kunnen bedrukt worden. Voor de bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, een afbeelding of een zelf gekozen tekst. De oordopjes zelf kunnen bedrukt worden, maar ook het opbergdoosje kan voorzien worden van een mooie bedrukking. Door het intensieve gebruik van de bedrukte oordopjes worden uw relaties en klanten regelmatig herinnerd aan uw bedrijf. Dit maakt de luxe oordoppen een ideale giveaway. Oordopjes bedrukken is een fantastische manier om uw naamsbekendheid te vergroten. Uw bedrukte oordopjes zullen overal terecht komen.

Luxe oordoppen bestellen

De luxe oordoppen kunnen makkelijk en snel besteld worden bij HSG Promotions. De zoektocht naar de perfecte luxe oordopjes voor u start bij ons op de website. Kunt u geen keuze maken tussen de vele luxe oordopjes uit ons assortiment of heeft u vragen over een van de oordopjes? Dan kunt u gerust contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij zullen u verder helpen met het uitkiezen van de luxe oordoppen of een van onze andere luxe relatiegeschenken. U kunt ons makkelijk bereiken via de chat, mail of telefoon. Van te voren ontvangt u van ons altijd een gratis digitale drukproef, zodat u een beeld krijgt van het eindresultaat.