Kleur
Prijs

t/m

Merk


Medische Relatiegeschenken

Medische relatiegeschenken bedrukken

Door medische relatiegeschenken te laten bedrukken geeft u een leuk geschenk weg met het thema gezondheid. Binnen ons brede assortiment vindt u leuke give-aways zoals medische schrijfwaren, antistress artikelen en alcohol testers. Liever iets geven om uw klanten te beschermen? bekijk dan eens onze handspray, zonnebrandcrème en oordopjes. Met een medisch geschenk kunt u goed en verantwoord voor de dag komen!

Bedrukte medische relatiegeschenken

Bedrukte medische relatiegeschenken zijn de ideale weggevertjes voor u als dokter, fysiotherapeut of tandarts. Binnen ons assortiment vindt u een breed aanbod van leuke artikelen die met uw vak te maken hebben. Zo kunt u de stressitems meegeven na een bezoek of uw personeel verrassen met een mooi zusterhorloge. Daarnaast zijn onze compacte uitermate geschikt om mee te sturen met een mailing van bijvoorbeeld een vaktijdschrift.

Medische relatiegeschenken met logo

Het is leuk om uw klanten medische relatiegeschenken te geven. Wat nog leuker is zijn medische relatiegeschenken met uw logo. Door de artikelen te bedrukken met uw logo of bedrijfsinformatie geeft u een geschenk weg waardoor u nog lang in beeld blijft. Laat bijvoorbeeld uw website, telefoonnummer en mailadres op de artikelen drukken zodat klanten u makkelijk kunnen vinden om een afspraak te maken.