Kleur
Prijs

t/m

Alcohol Testers

Bedrukte alcoholtesters

Bedrukte alcoholtesters dragen bij aan de veiligheid van uw relaties. Heeft u iets gedronken en wilt u weten of u nog veilig de weg op kunt? Test dit met een blaastest. De alcohol test is gemaakt als sleutelhanger zodat u deze aan uw sleutelbos kunt hangen. Hier staan 3 indicatie led-lampjes op: groen, geel en rood. Als u een groen lampje blaast kunt u nog veilig rijden, bij een geel lampje mag u nog rijden maar is het verstandig om geen alcohol meer te drinken en bij een rood lampje is het verstandig om niet meer in de auto te stappen. Als u door Frankrijk reist is het zelfs verplicht om in het bezit te zijn van een alcohol test.

Alcoholtesters met logo

Onze alcoholtesters kunnen aan de bovenkant of achterzijde bedrukt worden met een ontwerp naar keuze. Wij kunnen deze tot wel 4 kleuren bedrukken. Laat deze bijvoorbeeld bedrukken met het logo van uw bedrijf, zodat u aan de buitenwereld kunt laten zien dat u geeft om de verkeersveiligheid en de veiligheid van uw werknemers. Onze alcoholtesters voldoen aan de EU wetgeving. Bent u benieuwd hoe uw ontwerp er op de alcoholtesters uit komt te zien? Vraag dan gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk aan.

Alcoholtesters met opdruk 

Alcoholtesters lenen zich perfect als relatiegeschenk of promotieartikel. Staat u op een beurs of evenement en wilt u graag een nuttig geschenk uitdelen? Kies voor een sleutelhanger alcoholtester. Deze testers zullen door veel mensen met plezier aangenomen worden om na een gezellige avond te gebruiken. U geeft als bedrijf het beeld af dat u geeft om de veiligheid van de medemens en uw doelgroep komt na een avond stappen op een veilige manier thuis! Alcoholtesters met opdruk zijn al vanaf 1 stuk te verkrijgen.