Kleur
Prijs

t/m

MerkBeschermende Kleding

Bedrukte beschermende kleding

Bedrukte beschermende kleding is essentieel in het voorkomen van verspreiding van virussen en bacteriën. Het zorgt ervoor dat er geen spatten van lichaamsvloeistoffen op uw lijf komen. Door beschermende kleding te dragen beschermt zorgpersoneel zich tegen besmetting met virussen. Bij Medische-relatiegeschenken.com hebben we een zeer uitgebreid assortiment aan beschermende kleding. Zo heeft u onder andere keuze uit medische veiligheidsbrillen, spatbrillen, ‘houd afstand’ veiligheidsvesten in diverse kleuren, diverse soorten wegwerpschorten, coveralls en verpleegstersschorten. De beschermende kleren zijn van uitstekende kwaliteit.

Beschermende kleding met logo

U kunt ervoor kiezen om beschermende kleding te laten bedrukken met uw naam, tekst, logo en/of slogan. Door uw beschermende kleding te laten bedrukken is het makkelijk zichtbaar voor hulpleners en patiënten tot welke afdeling of ziekenhuis een medewerker behoort. Het verschilt per product of een specifiek artikel van beschermende kleding bedrukbaar is niet. Door de beschermende kleding te bedrukken kan u de kleding makkelijk personaliseren en aanpassen aan de huisstijl van uw bedrijf. U genereert bovendien op deze manier ook nog eens extra naamsbekendheid voor uw bedrijf. Wanneer uw beschermende kleding bedrukt is met uw naam, tekst, logo en/of slogan zal uw bedrijf langer blijven hangen.

Beschermende kleding bestellen

Wanneer u ervoor kiest om de beschermende kleding te bestellen beperkt u het risico op besmetting met virussen enorm. De besmettende kleding is ideaal om uit te delen aan zorgpersoneel. Zo is de beschermende kleding zeer geschikt voor medewerker op de intensive care, huisartsen en andere takken in het ziekenhuis. Daarnaast is de beschermende kleding ook perfect voor ander zorgpersoneel in verpleeghuizen, de gehandicaptenzorg en bejaardentehuizen om besmetting van kwetsbare mensen te voorkomen. De ‘houd afstand’ veiligheidsvesten zijn zeer geschikt voor medewerkers in de bouw, politie, supermarktmedewerkers en andere essentiële banen die in contact komen met mensen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk aan!