Kleur
Prijs

t/m

Merk

BMI Meetlinten

Bedrukte BMI-meetlinten

Bedrukte BMI-meetlinten zijn perfect voor mensen die zich vaak bezighouden met hun gezondheid. Met een BMI-meetlint komt u er binnen no-time achter of u op een gezond gewicht zit. Een BMI wordt berekend aan de hand van 3 factoren, namelijk het gewicht, de lengte en de leeftijd. Een BMI van onder de 20 betekent dat u ondergewicht heeft, een BMI tussen de 20 en de 25 geeft aan dat u op een gezond gewicht zit en bij een BMI boven de 25 heeft u overgewicht. Door dit te meten weet u precies hoe uw gezondheid ervoor staat! De BMI-meter heeft een gewichtsweergave in KG en een lengteweergave in meters. Er zijn verschillende vormen van de BMI-meter verkrijgbaar. 

BMI-meetlinten met logo

BMI-meetlinten kunnen aan de voor- of achterzijde bedrukt worden. Wij kunnen dit in 4 kleuren bedrukken. Wilt u bijvoorbeeld uw bedrijfslogo op het meetlint laten drukken? Of juist de bedrijfsgegevens of website? Het is allemaal mogelijk! Door uw gegevens op de BMI-meter te drukken laat u aan uw werknemers, klanten en relaties zien dat u begaan bent met hun gezondheid. U laat zo een positieve indruk achter bij de doelgroep. Bent u benieuwd hoe uw ontwerp er op een BMI-meetlint uit komt te zien? Vraag dan gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk aan.

BMI-meetlinten met opdruk

BMI-meetlinten met opdruk zijn perfect in te zetten als promotiemiddel op bijvoorbeeld een medische beurs of evenement. Ook als relatiegeschenk voor uw medewerkers, klanten of relaties zijn BMI-meetlinten een welkome aanwinst voor in huis. Zij kunnen er zo ten alle tijden achter komen of zij op een gezond gewicht zitten of niet. BMI-meetlinten met opdruk kunnen al vanaf 1 stuk besteld worden.