Kleur
Prijs

t/m

Merk

Handgel

Bedrukte handgel

Bedrukte handgel is makkelijk voor onderweg of ergens waar geen sanitair in de buurt is. De handgel is verrijkt met vitamine E waardoor uw handen ook direct verzorgd en gehydrateerd worden. Door het formaat van het flesje kan deze gemakkelijk in iedere tas of jaszak gestopt worden en heeft u overal een verfrissing bij de hand. Handgel is eigenlijk een zeep waarvoor u geen water nodig heeft en die ook snel in de handen trekt. Naast dat het hygiënisch is gaan uw handen er vaak ook nog eens lekker van ruiken. De bedrukte handgel is al vanaf 1 stuk te bestellen. 

Handgel met logo

De handgel kan natuurlijk ook bedrukt worden. Dit kunnen wij doen tot wel 4 kleuren, hierdoor kunt u uw ontwerp precies zo vormgeven als u wilt! U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om uw logo op de handgel te laten drukken. Met het logo kunt u aan uw klanten, relaties of werknemers laten zien dat u hygiëne belangrijk vindt. Ook een website, slogan of andere opdruk behoort tot de mogelijkheden. Wilt u uw bedrijf op een sanitaire manier promoten? Kies dan voor een ontwerp dat gerelateerd is aan het bedrijf. Bent u benieuwd hoe uw ontwerp er op de handgel uit komt te zien? Vraag dan gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk aan.

Handgel met opdruk

Handgel met opdruk hoeft niet alleen te dienen als relatiegeschenk maar kan ook uitstekend gebruikt worden voor promotionele doeleinden. Staat u binnenkort op een beurs of evenement en wilt u graag op een positieve manier uw merk onder de aandacht brengen? Handgel is een product dat graag en veel door mensen gebruikt wordt en waar men lang plezier van heeft. Iedere keer dat zij hun handen schoonmaken met de handgel worden zij door de opdruk herinnert aan uw bedrijf waardoor u veel beter bij uw doelgroep blijft hangen.