Kleur
Prijs

t/m

Merk

Handspray

Bedrukte handspray

Bedrukte handspray is in verschillende formaten en vormen bij medische-relatiegeschenken verkrijgbaar. Zo hebben wij handspray in creditcardvorm of in een pen vorm. Ook de hoeveelheid handspray kan per product verschillen. Zo hebben wij handspray van 20 ml, maar ook van 10 ml. De flacon is gevuld met een vloeistof bestaande uit alcohol (62%) en verzorgende ingrediënten. De handspray zorgt ervoor dat u uw handen kunt desinfecteren als er geen water en zeep bij de hand is. Door het compacte formaat van de sprays zijn deze gemakkelijk in uw tas, jaszak of auto mee te nemen zodat u ook onderweg altijd frisse handen hebt. Een aantal van onze handsprays zijn in verschillende kleurencombinaties te bestellen. Zo kunt u zelf kijken welke kleuren het beste aansluiten bij de huiskleuren van uw bedrijf.

Handspray met opdruk 

Onze handspray kan op verschillende manieren bedrukt worden. Dit is per product verschillend. Zo hebben wij handsprays in het assortiment die in 4 kleuren of full colour bedrukt kunnen worden. De bedrukking kan op verschillende delen van de flacon geplaatst worden, zodat u volledig de keuze heeft in welke kleuren en waar u de bedrukking wilt. Dit kan bijvoorbeeld uw bedrijfslogo, website of slogan zijn, maar ook een persoonlijke tekst. Bent u benieuwd hoe uw ontwerp er op de handspray uit komt te zien? Vraag dan gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk aan.

Handspray met logo

Handspray met logo is een handig en verfrissend geschenk om als promotieartikel uit te delen op bijvoorbeeld beurzen of evenementen. Zeker in de medische wereld maar ook daarbuiten wordt veel gebruik gemaakt van desinfecterende middelen waarbij geen water en zeep nodig is. Door uw logo op de handspray te plaatsen bereikt u een grote groep mensen die iedere keer dat zij hun handen schoonmaken aan u denken, waardoor uw naamsbekendheid direct vergroot. Handspray met logo is al vanaf 1 stuk te bestellen.