Kleur
Prijs

t/m

Merk


Lippenbalsem

Bedrukte lippenbalsem

Bedrukte lippenbalsem is het geheim van iedere mooie glimlach. Met lippenbalsem verzorgt u uw lippen waardoor ze gehydrateerd blijven en een verzorgde uitstraling hebben. Zowel in de zomer als de winter wordt een lippenbalsem regelmatig gebruikt. Voor warme handen heb je handschoenen, een sjaal voor een warme hals en je lippen bescherm je met een lippenbalsem! Wij hebben diverse soorten lippenbalsems in ons assortiment. Zo hebben we lippenbalsem met een lanyard, een slide lippenbalsem, een vierkant of een rond bakje met lippenbalsem of een normale stick. De lippenbalsems zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, zodat u altijd aan kunt sluiten bij de huisstijl van uw bedrijf. Wij hebben lippenbalsems met of zonder spf-bescherming in ons assortiment. 

Lippenbalsems met logo

Onze lippenbalsems kunnen verschillend bedrukt worden. Sommige lippenbalsems kunnen in 1 of tot 4 kleuren bedrukt worden, maar er zijn er ook die in full colour bedrukt kunnen worden. U heeft dus ruime keuze in het gekleurde ontwerp dat u op de lippenbalsem wilt plaatsen. Wilt u een logo laten plaatsen? Of juist een slogan of uw website? De mogelijkheden zijn eindeloos. Bent u benieuwd hoe uw ontwerp er op de lippenbalsem uit komt te zien? Vraag dan gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk aan. 

Lippenbalsem met opdruk

Staat u binnenkort op een beurs of evenement en wilt u graag een positieve indruk bij uw gasten achterlaten? Een lippenbalsem met opdruk zal hiervoor zorgen! Als de winter in zicht komt gaat de weerstand van mensen weer achteruit. Een van de vervelende dingen in de winter zijn de gesprongen of gebarsten lippen. Dit is natuurlijk niet fijn en duurt vaak lang om weer te helen, maar met lippenbalsem kunt u dit probleem al een heel eind tegen gaan! De lippenbalsem met opdruk is al vanaf 1 stuk te bestellen en hierdoor ook uitermate geschikt voor kleinere bedrijven.