Kleur
Prijs

t/m

Merk


Mondkapjes

Bedrukte mondkapjes

Bedrukte mondkapjes zijn perfect om zowel jezelf als andere mensen een veilig gevoel te geven. Een mondkapje zorgt ervoor dat bacteriën en virussen minder snel tot de neus of mond doordringen. Daarnaast is het door een mondkapje onmogelijk om je neus of mond aan te raken. Hierdoor worden virussen minder snel verspreid. Daarnaast zijn de mondkapjes ook te gebruiken bij luchtvervuiling of tijdens het klussen. Bij Medische-relatiegeschenken.com hebben we een ruim assortiment aan mondkapjes. Zo kan u onder andere kiezen uit diverse soorten chirurgische mondkapjes, stoffen mondkapjes, ademhalingsbeschermingsmaskers en multiscarfs. Wat voor mondkapje u ook zoekt, bij Medische-relatiegeschenken.com gaat u het vinden!

Mondkapjes met logo

U kunt ervoor kiezen om de mondkapjes te laten bedrukken met uw naam, tekst, logo en/of slogan. Door de mondkapjes te bedrukken maakt u van een algemeen artikel een gepersonaliseerd item. Wanneer u ervoor kiest de mondkapjes te laten bedrukken kan u de mondkapjes helemaal aanpassen aan uw wensen en de huisstijl van uw bedrijf. Een ander voordeel van het bedrukken van mondkapjes is dat u eenvoudig extra naamsbekendheid opdoet. Een bedrukking op een mondkapje valt ontzettend op doordat een mondkapje op het gezicht zit. Hierdoor blijft uw bedrijf lang hangen bij zowel de drager van het mondkapje als voorbijgangers.

Mondkapjes bestellen

Door mondkapjes te bestellen beschermt u dus zowel uzelf als anderen en werkt u tegelijkertijd ook nog eens aan uw naamsbekendheid. De bedrukte mondkapjes zijn zeer geschikt om zelf te dragen wanneer u het huis verlaat. Daarnaast zijn de mondkapjes ideaal om aan uw werknemers uit te delen om te voorkomen dat zij elkaar besmetten. Verder zijn de bedrukte mondkopjes perfect om aan uw personeel te geven wanneer zij regelmatig in contact komen met klanten of leveranciers. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk aan!