Kleur
Prijs

t/m

Merk

Stappentellers

Bedrukte stappentellers

Bedrukte stappentellers zijn welkom in een tijd waarin veel mensen bezig zijn met hun gezondheid. Niet alleen voor mensen die hier al veel mee bezig zijn is een stappenteller perfect, u stimuleert er mensen die wat minder aan beweging doen ook mee. In ons assortiment hebben wij diverse soorten stappentellers. Zo hebben wij de normale stappenteller, die puur het aantal stappen telt dat u heeft gezet. Deze is in verschillende kleuren verkrijgbaar en is middels een bevestigingsclip vast te maken aan uw kleding of schoen. Ook hebben wij luxere stappentellers, welke naast het aantal stappen ook de afgelegde afstand, duur in minuten en verbruikte calorieën kunnen meten. Alle stappentellers zijn voorzien van een clip en kunnen dus gemakkelijk bevestigd worden.

Stappentellers met opdruk

Natuurlijk kunnen onze stappentellers ook bedrukt worden. Dit kan bijvoorbeeld met uw bedrijfslogo, website of slogan, maar natuurlijk is een ander ontwerp ook mogelijk. Onze stappentellers kunnen tot 4 kleuren bedrukt worden waardoor u ruime keuze heeft in het ontwerp dat u op de stappenteller wil laten plaatsen. Bent u benieuwd hoe uw ontwerp er op de stappentellers uit komt te zien? Vraag dan gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk aan.

Stappentellers met logo

Stappentellers kunnen op veel plekken worden ingezet. Heeft u een eigen sportschool of bent u een personal trainer? Staat u binnenkort op een beurs of evenement? Uw relaties en potentiële klanten zullen een cadeautje altijd waarderen, zeker als deze gerelateerd is aan het bedrijf waar zij geïnteresseerd in zijn. De stappentellers met logo zou u bijvoorbeeld ook als cadeautje kunnen geven bij het afsluiten van een abonnement of bij aankoop van een product in uw shop.  Op deze manier trekt u op een positieve manier de aandacht van de doelgroep die u graag wilt bereiken en zorgt u tegelijkertijd voor meer naamsbekendheid. Onze stappentellers met logo zijn al vanaf 1 stuk te bestellen.