Kleur
Prijs

t/m

Tissues

Bedrukte tissues

Bedrukte tissues komen het hele jaar door van pas. Tijdens de koude herfst- en winterdagen komt een verkoudheid snel om de hoek kijken waardoor de tissues niet misplaatst zijn, en in de warmere lente- en zomerdagen komt de hooikoorts er weer aan. Wij hebben voor zowel thuis als onderweg of op het werk verschillende soorten tissues. Zo hebben wij een tissue box gemaakt van gerecycled papier. Deze is dus goed voor het milieu en staat ook nog eens ontzettend leuk op tafel, een nachtkastje of de badkamer. In deze tissue box zitten 60 zakdoekjes gemaakt van 3-laags papier. Ook hebben wij zakdoekjes die u mee kunt nemen. In deze pakjes zitten 10 zakdoekjes gemaakt van 3-laags papier. Bedrukte tissues kunnen al vanaf 100 stuks besteld worden.

Tissues met opdruk

Tissues met opdruk worden door iedereen gebruikt en door iedereen gezien. Onze tissueverpakkingen kunnen in 1 kleur bedrukt worden met een ontwerp dat u wenst. Dit kan bijvoorbeeld uw bedrijfslogo, website of slogan zijn. Of u de tissues nou voor promotioneel of relationeel gebruik in wilt zetten, overal kunnen wij het ontwerp perfect op aansluiten! Bent u benieuwd hoe uw ontwerp er op de tissueverpakking uit komt te zien? Vraag dan gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk aan.

Tissues met logo

Tissues met logo zijn handig voor op kantoor, in ziekenhuizen, huisartsenpraktijken maar ook zeker thuis en onderweg. Gaat u met uw kinderen of kleinkinderen op pad? Met kinderen in de buurt gebeuren er vaak ongelukjes, bijvoorbeeld met limonade of een ijsje. Hoe handig is het dan om altijd een pakje tissues in de buurt te hebben om dit direct op te kunnen ruimen en schoon te maken. Ook in de wachtkamer misstaat een tissue box met logo zeker niet. Iedereen die met een verkoudheid de deur uit gaat is blij als zij tissues bij zich hebben of deze kunnen pakken als ze ergens moeten wachten.