Kleur
Prijs

t/m

UV Horloges

Bedrukte UV-horloges

Bedrukte UV-horloges zijn met name in de zomer maar ook zeker in de winter handig om te dragen. De horloges zorgen ervoor dat u duidelijk kunt zien wanneer de UV-straling hoog is en u zich het beste weer in kan smeren. Het horloge bestaat uit een cirkel met 4 verschillend gekleurde vlakken, met in het midden een wit rondje. Dit rondje kleurt donkerder naarmate de UV-straling hoger wordt. De zon is vooral het sterkst tussen 12:00 en 15:00 's middags. Ook voor kinderen zijn de UV-horloges ideaal. In de zomer spelen zij vaak buiten en kan het nog wel eens voorkomen dat ze verbranden. Hoe handig is het dan om door middel van het horloge te kunnen zien wanneer uw kind het beste weer ingesmeerd kan worden?

UV-horloges met opdruk

Het UV-horloge kan in 1 kleur bedrukt worden met een ontwerp dat u wenst. Deze bedrukking zetten wij aan de bovenzijde. Wilt u de horloges bijvoorbeeld an uw relaties of werknemers geven vlak voor de zomervakantie of wintersport? Laat er dan een leuke tekst op drukken om uw werknemers bijvoorbeeld een fijne vakantie te wensen. Als u de UV-horloges juist als promotiemiddel wil gebruiken kunt u ervoor kiezen om uw bedrijfsnaam, logo, slogan of website op het bandje te plaatsen om zo reclame te maken bij uw doelgroep. Bent u benieuwd hoe uw ontwerp er op de UV-horloges uit komt te zien? Vraag dan gratis en vrijblijvend een digitiale proefdruk aan.

UV-horloges met logo

Zowel voor promotionele als relationele doeleinden kunnen deze UV-horloges met logo perfect ingezet worden. U zorgt ervoor dat uw werknemers, relaties en klanten beschermd zijn tegen de gevaren van de zon en tegelijkertijd maakt u reclame voor uw bedrijf. Of het nu hoogzomer is, of u gaat skiën in de winter, de UV-straling is altijd aanwezig! UV-horloges met logo zijn al vanaf 1 stuk verkrijgbaar.