Kleur
Prijs

t/m

Merk

Verpleeghorloges

Bedrukte verpleeghorloges 

Bedrukte verpleeghorloges zijn speciaal voor iedereen die in de zorg werkt, zoals verpleegkundigen en artsen. Wij hebben verschillende soorten verpleeghorloges in het assortiment. Zo hebben wij horloges die in diverse kleuren besteld kunnen worden, maar ook neutrale horloges. Al onze verpleeghorloges hebben een bevestigingsclip of veiligheidspin, zodat deze gemakkelijk aan de jasjes gespeld kunnen worden. Ook hebben wij een verpleeghorloge met een ketting en koppelstuk. De verpleeghorloges hebben een omgekeerde wijzerplaat, zodat deze snel bekeken kunnen worden. Artsen en verpleegkundigen mogen namelijk geen sieraden of horloges om, waarna de verpleeghorloges bedacht zijn.

Verpleeghorloges met opdruk

Verpleeghorloges kunnen natuurlijk ook bedrukt worden. Dit kan per horloge verschillen. De meeste horloges kunnen tot 4 kleuren bedrukt worden, maar er zijn er ook die zelfs in full colour bedrukt kunnen worden. Dit kan bijvoorbeeld met een logo of bedrijfsnaam, maar ook met een vrolijke boodschap of slogan. Verpleeghorloges worden in een medische instelling op dagelijkse basis gebruikt en worden veel gezien door zowel artsen en verpleegkundigen als patiënten en cliënten. Bent u benieuwd hoe uw ontwerp er op de verpleeghorloges uit komt te zien? Vraag dan gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk aan.

Verpleeghorloges met logo

Verpleeghorloges zijn erg mooi als relatiegeschenk aan uw werknemers of relaties. Een verpleeghorloge met logo of opdruk zorgt er ook nog eens voor dat deze veel minder snel kwijt wordt geraakt en deze altijd naar de juiste persoon of afdeling teruggebracht kan worden. Op een afdeling in bijvoorbeeld een ziekenhuis kan het heel helpend zijn om iedereen hetzeflde verpleeghorloge te laten dragen. Zo ziet u direct wie er bij de afdeling hoort en wie even in kan springen mocht dat nodig zijn. Ook voor patiënten is het fijn om te weten bij wie zij terecht kunnen met al hun vragen. De verpleeghorloges met logo zijn al vanaf 1 stuk te bestellen.