Kleur
Prijs

t/m

Merk

Vochtige Doekjes

Bedrukte vochtige doekjes

Bedrukte vochtige doekjes zijn onmisbaar in iedere handtas of jaszak. Na het eten van spareribs, het pellen van garnalen of het eten van een lekkere burger kunnen uw handen wel een opfrisbeurt gebruiken. Deze vochtige doekjes zijn daar uitermate geschikt voor. Ook voor het snel opfrissen van uw gezicht of dat van uw kind na een lekker ijsje zijn deze vochtige doekjes geschikt. Er zit geen alcohol in deze doekjes, waardoor ze zacht zijn voor de huid en deze niet uitdrogen. De sluitstrip op de verpakking zorgt ervoor dat de vochtige doekjes niet uitdrogen. De verpakking is in diverse kleuren te bestellen, onder andere rood, groen en zwart. In het pakje zitten 10 non-woven doekjes.

Vochtige doekjes met opdruk 

Vochtige doekjes met opdruk zijn het perfecte promotiemiddel of relatiegeschenk. De verpakking van de vochtige doekjes kan in 1 kleur bedrukt worden aan de bovenzijde. Hier kunt u bijvoorbeeld uw logo, website of slogan op laten drukken, maar een ander ontwerp is ook mogelijk. Bent u benieuwd hoe uw ontwerp er op de vochtige doekjes uit komt te zien? Vraag dan gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk aan.

Vochtige doekjes met logo

Staat u binnenkort op een beurs of evenement en wilt u uw doelgroep een hygiënisch geschenk meegeven? De vochtige doekjes met logo zorgen ervoor dat uw klanten altijd iets verfrissends bij zich hebben en zij zien iedere keer uw bedrijfsgegevens als zij het pakje gebruiken. Ook voor uw werknemers of relaties zijn de vochtige doekjes met logo een welkom geschenk. Zij kunnen deze op het bureau leggen, in de la, in de auto of in een tas. De vochtige doekjes met logo zijn al vanaf 1 stuk te bestellen.