Geen filteropties mogelijk

BIC artikelen bedrukken met logo

Geen resultaten gevonden.

Bedrukte BIC artikelen

Bedrukte BIC artikelen zoals pennen komen altijd van pas. BIC pennen zijn verzekerd van een uitstekende kwaliteit. De pennen staan ook wel bekend om de fijne ligging in de hand en het lichte gewicht. BIC is al meer dan 45 jaar één van de wereldleiders op het gebied van promotionele producten. De bedrukte balpen is het meest bekende artikel van BIC. De bekende M-10 balpen met het schuifdrukkertje aan de zijkant kent iedereen! De naam BIC komt van de oprichter, de Italiaanse baron Marcel Bich.  BIC maakt balpennen om langdurig mee te schrijven. Een regulier inkt patroon van BIC bevat minimaal 2,5 km aan inkt, terwijl een gemiddelde pen maar slechts 0,5 tot 1,5 km aan inkt bevat. Daarom zijn de vullingen van BIC erg populair, doordat ze bekend staan om de lange schrijfkilometers.

BIC artikelen met logo

De BIC artikelen kunnen voorzien worden van uw logo. Door de BIC artikelen te bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam, kunt u deze ideaal inzetten als relatiegeschenk en als promotieartikelen. De BIC pennen staan er bijvoorbeeld om bekend dat ze veel gebruikt worden en overgaan van hand tot hand. Eén BIC pen heeft gemiddeld wel acht verschillende eigenaren, mede door de vele inkt. Op deze manier maakt u reclame voor uw bedrijf. Doordat alle BIC artikelen lang mee zullen gaan, heeft u nog lang profijt van de keuze om de bedrukte artikelen weg te geven.

BIC artikelen bestellen

Bij HSG Promotions kunt u makkelijk en snel alle BIC artikelen bestellen. Wij bieden u een ruim assortiment aan BIC artikelen, zoals BIC pennen, kladblokken of aanstekers. U kunt altijd contact opnemen met een van onze medewerkers als u nog vragen of specifieke wensen heeft. Wij zijn makkelijk te bereiken via de chat, mail of telefoon.