Kleur
Prijs

t/m

Dextro Energy bedrukken met logo

Bedrukte Dextro Energy

Geef uw relaties met bedrukte Dextro Energy een flinke energie boost! Bij ons heeft u de keuze uit verschillende flowpacks en rollen Dextro Energy. Dextro Energy is al generaties lang een populair product. Sinds 1935 zijn er de cubes, afzonderlijk verpakte tabletten, die tegenwoordig nog steeds bestaan. Het snoepje zorgt voor meer energie en is lekker voor tussendoor. Door de suikers ga je beter presteren, gaat je concentratie omhoog en kunt u er weer even tegenaan. Om deze redenen is Dextro Energie enorm populair onder sporters en scholieren. Ook met de bedrukking heeft u met Dextro Energy voldoende mogelijkheden. Zo zijn alle Dextro Energy tot wel 4 kleuren te bedrukken.  

Dextro Energy met logo

De producten van Dextro Energy kunnen eenvoudig meegenomen worden naar school, het werk of naar een uitje. Dextro Energy kan voorzien worden van uw eigen tekst en logo waardoor het een perfect gepersonaliseerd artikel wordt. De pakketjes met energiesnoepjes kunnen vervolgens uitgedeeld worden op beurzen en evenementen en verspreiden zo uw bedrijfsnaam en/of -logo. Onze hersenen hebben grote hoeveelheden dextrose nodig. In stressvolle situaties, wanneer de hersenen op volle toeren draaien, verbruiken de hersenen zelfs 90% van de beschikbare dextrose in het lichaam. Naast het feit dat Dextro Energy een origineel product is als promotiemateriaal heeft het dus ook een zeer nuttige functie.

Dextro Energy bestellen

Voor vragen of opmerkingen over Dextro Energy kunt u altijd terecht bij een van onze medewerkers. Dextro Energy is al verkrijgbaar vanaf 25 stuks. Bent u benieuwd hoe uw bedrukte Dextro Energy eruit komt te zien? Vraag dan gratis een geheel vrijblijvende digitale proef aan. Wij maken het voor u mogelijk om ook met een klein budget een zo groot mogelijk publiek te bereiken. Op die manier haalt u het maximale uit iedere promotiecampagne!