Kleur
Prijs

t/m

Merk


Elevate kleding bedrukken met logo

Elevate kleding

Elevate is opgericht in 2006. Sindsdien is zij erg succesvol in het produceren van originele en vernieuwende promotiekleding. Dit doet Elevate door het combineren van een stedelijke stijl met innovatieve stoffen. Dit merk weerspiegelt ook wel een passie voor innovatie, design en een persoonlijke expressie. Tijdens de Olympische Winterspelen van 2010 in Vancouver heeft Elevate haar naam gevestigd op het wereldtoneel. Zij presenteerde hier voor het eerst haar verrassende ontwerpen die beschikken over een universele aantrekkingskracht aan het wereldpubliek. De wortels van Elevate liggen in Canada. Toch bleef het merk de wereldwijde markt aanspreken, waardoor het ook in Europa werd gelanceerd.

Elevate kleding personaliseren

Bij HSG Promotions kunt u de Elevate kleding laten personaliseren door deze te laten bedrukken of borduren. Door de kleding te personaliseren met uw logo of tekst creëert u een uniek promotieartikel. Hierdoor leent de kleding van Elevate zich ook prima als promotiekleding voor festivals, events of sponsorkleding. De Elevate kleding kan gepersonaliseerd worden aan de voor en achterzijde. De kleding van Elevate beschikt over de juiste balans tussen functionaliteit en mode. De kleding vertegenwoordigt ook wel een combinatie van stedelijke trens en outdoor looks. Elevate is een betrouwbaar merk, waarbij u niet hoeft te twijfelen aan de kwaliteit. De kleding gaat jaren mee, waardoor mensen nog jarenlang worden geconfronteerd met uw logo of bedrijf.

Kleding bestellen

U kunt de Elevate kleding makkelijk en snel bestellen bij HSG Promotions. Elevate beschikt over een ruime collectie aan kleding, waardoor er altijd iets bij zit voor u. Elevate biedt de gebruiker comfort en duurzaamheid door gebruik te maken van beproefde constructiemethoden en moderne stoffen. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder!