Kleur
Prijs

t/m

Merk

Kambukka drinkflessen bedrukken met logo

Bedrukte Kambukka drinkflessen

Hebben uw relaties en werknemers moderne en bedrukte drinkflessen nodig? Kies dan voor Kambukka! Kambukka is een Belgisch merk dat trendy drinkflessen ontwikkelt voor actieve mensen die veel onderweg zijn. Met tal van slimme eigenschappen stelt het Belgische bedrijf gebruiksgemak boven alles. Zo hebben de drinkflessen van Kambukka universele deksels, een 100% lekvrij design en een Snapclean systeem dat ervoor zorgt dat de flessen eenvoudig schoongemaakt kunnen worden. Naast de drinkflessen heeft u dus ook de keuze uit thermosflessen. Hierdoor heeft u dus ook de mogelijkheid om op een eenvoudige manier warme dranken mee te nemen onderweg. Kambukka drinkflessen en thermoflessen zijn tot wel 4 kleuren te bedrukken.  

Kambukka drinkflessen met logo

Op zoek naar een effectieve manier om uw bedrijf te promoten? Kies dan voor Kambukka drinkflessen met logo. Dagelijks wordt er overal op de wereld onderweg veel gedronken. Wanneer u en uw relaties en werknemers geen tijd hebben om op gemak iets te drinken biedt de Kambukka drinkfles zeker een oplossing. Vrijwel alle Kambukka drinkflessen passen in de houder van auto’s of in een vak in de tas zodat u de drinkflessen eenvoudig kunt meenemen. Doordat de flessen een lange levensduur hebben blijft uw bedrijfsnaam of -logo lang in beeld!

Kambukka drinkflessen bestellen

Tijd om afscheid te nemen van wegwerpflessen en -koffiebekers, en ze te vervangen door een stijlvol en natuurlijk duurzaam alternatief. Kambukka drinkflessen zijn bij ons verkrijgbaar in kleine en grote oplages. Bij HSG Promotions vindt u altijd een exemplaar dat helemaal bij uw levensstijl past. De drinkflessen van Kambukka gaan een leven lang mee en houden u zeker gehydrateerd. Haal snel uw Kambukka drinkfles in huis en vul het keer na keer bij. Zó eenvoudig is het om het milieu een handje te helpen!