Kleur
Prijs

t/m

KING pepermunt bedrukken met logo

Bedrukte KING pepermunt

Met bedrukte KING pepermunt heeft u zowel een lekkernij als een visitekaartje in huis. Pepermunt wordt altijd bedrukt op de verpakking. Zo kunt u uw tekst en/of logo laten bedrukken op het rolletje of het pakje. Een groot voordeel van KING pepermunt is het feit dat de verpakking full-color bedrukt kan worden. Hierdoor is KING pepermunt de perfecte give-away voor bijvoorbeeld een bruiloft of een diner. Ook is KING pepermunt op andere manieren te gebruiken. Zo kunt u bijvoorbeeld een pot met KING pepermunt op de balie zetten om uw bezoekers een frisse start te geven door ze bij binnenkomst een pepermuntje aan te bieden.

KING pepermunt met logo

Door de KING pepermunt te bedrukken met uw tekst en/of logo zullen uw bezoekers u zeker onthouden en de volgende keer weer aan u denken. De lekkere smaak van KING pepermunt komt tot stand door het gebruik van verschillende pepermuntoliën. KING pepermunt is een 100% natuurproduct zonder geur- en smaakstoffen. De geschiedenis van het bedrijf begint al in 1902 en sindsdien is de pepermunt overal in Nederland razend populair. KING staat voor Kwaliteit In Niets Geëvenaard. Niet alleen de kwaliteit maar ook de naamsbekendheid van KING pepermunt is ongeëvenaard, zo kent 99% van de Nederlanders het pepermuntmerk.

KING pepermunt bestellen

Bent u benieuwd hoe uw bedrukte KING pepermunt eruit komt te zien? Vraag dan gratis een vrijblijvende digitale proef aan. Wij als HSG Promotions zijnde willen u graag assisteren door u met grote passie te helpen bij het maken van uw keuze. Creativiteit maakt het verschil wanneer u met een product een boodschap over wilt brengen. Bij HSG Promotions heeft u de mogelijkheid de KING pepermunt in kleine en grote oplages te bestellen. Tevens heeft u de optie om de pepermunt te voorzien van een leuke en opvallende verpakking in de vorm van een truck.