Kleur
Prijs

t/m

Mentos snoepjes bedrukken


Mentos

Mentos is een bekend snoepmerk dat wordt verkocht over de hele wereld. Het Mentos snoepje is uitgevonden in Nederland in de 18e eeuw door de broers Pierre en Isaak van Melle. Tijdens een rondreis in Polen ontdekten zijn een Pools recept van een fruitcaramel. De broers kwamen op het idee om van dit recept een pepermuntvariant te maken: de Mentos. De Mentos snoepjes worden geproduceerd door het Italiaanse bedrijf Perfetti Van Melle. Na de Tweede Wereldoorlog is de Mentos fabriek naar Rotterdam verhuisd. Al snel verspreidde de unieke Mentos zich erg snel uit over de hele wereld en stroomden de orders uit Duitsland, Engeland en Frankrijk al snel binnen. Tegenwoordig zit het hoofdkantoor gevestigd in Lainate, Italië. Mentos maakt al haar producten met de grootste zorg en aandacht.

Mentos snoepjes

De Mentos snoepjes kunnen in meer dan 150 landen verspreid over de hele wereld gekocht worden. De grootste Mentos fans zijn Nederlanders. Gemiddeld eten zij per persoon de meeste Mentos snoepjes van de wereld. Er worden per seconde wel zo’n 50 rollen Mentos gegeten in de wereld. Dit komt neer op een totaal van 4,3 miljoen rollen per dag. In Nederland wordt Mentos geproduceerd in Breda en Weert. Verder zijn er over de hele wereld nog vele fabrieken. De fabrieken zijn onder andere te vinden in Polen, Italië, Brazilië, Turkije, China, India en Indonesië.

Mentos snoepjes bestellen

Bij HSG Promotions kunt u eenvoudig en snel Mentos snoepjes bestellen. U vindt bij ons een ruim assortiment aan Mentos snoepjes. Er zal altijd iets voor u bij zitten. De Slogan van Mentos is niet voor niets ‘Who says no to Mentos?’. Onder de merknaam Mentos worden niet alleen snoepjes verkocht, maar ook diverse smaken kauwgom. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder.