Kleur
Prijs

t/m

Merk

Moleskine artikelen met logo

Moleskine artikelen

Alle Moleskine artikelen zijn zo ontworpen en gemaakt om bewaard en gekoesterd te worden. Moleskine is ervan overtuigd dat de ethiek van een bedrijf verbonden is met wat het creëert en hoe een bedrijf dat doet. Schoonheid en kwaliteit zijn de kernwaarden van de artikelen die Moleskine maakt. Moleskine beschouwt kwaliteit als een zorgvuldige en attente visie op het geheel en de details. Moleskine geeft om het milieu en doet haar best om alle voorzorgsmaatregelen te nemen om de impact die het productieproces heeft op het milieu, te beperken. Zo worden alle Moleskine-notebooks gemaakt van milieuvriendelijk zuurvrij papier. Ook streeft Moleskine om verpakkingen, en dus afval, te beperken tot een minimum. Wij streven ernaar om gebruik te maken van herbruikbare verpakkingen.

Moleskine producten bedrukken

Bij HSG Promotions kunnen alle Moleskine producten bedrukt worden. Voor de bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, een afbeelding of een zelf gekozen tekst. Moleskine heeft hoge kwaliteitsnormen, die continu in de gaten gehouden worden en worden toegepast op het fabricageproces. Het fabricageproces omvat een mix van vakmanschap en industriële productie. Moleskine zet zich in voor de ondersteuning van de Moleskine Foundation. Deze is volledig onafhankelijk van de Moleskine Company. De Moleskine Foundation is een organisatie die niet is gericht op winst. De Foundation wil positieve veranderingen in de samenleving bewerkstelligen en onze collectieve toekomst stimuleren.

Moleskine artikelen bestellen

Moleskine artikelen kunt u eenvoudig en snel bestellen bij HSG Promotions. U vindt bij ons een ruim assortiment aan Moleskine producten. Moleskine is gespecialiseerd op het gebied van notitieboekjes. De mooiste notitieboekjes vindt u bij HSG Promotions! U kunt altijd contact opnemen met een van onze medewerkers als u nog vragen of specifieke wensen heeft. Wij helpen u graag verder!