Kleur
Prijs

t/m

Merk

Parker schrijfwaren met logo bedrukken

Bedrukte Parker schrijfwaren

Als er één merk voor kwaliteit en duurzaamheid staat, is het Parker. Bedrukte Parker schrijfwaren zijn al sinds mensenheugenis wereldberoemd vanwege de fijne ligging in de hand en de garantie van veel schrijfplezier. Doordat ieder detail onder de aandacht staat bij het bedrijf bestaan moderne Parker schrijfwaren uit een mechanisme van 21 verschillende onderdelen. Vrijwel alle Parker schrijfwaren kunnen op diverse manieren en met meerdere kleuren bedrukt worden. Dit zorgt ervoor dat ieder Parker artikel uniek en onderscheidbaar is. Door het geavanceerde productieproces en de beste materialen weet u in ieder geval zeker dat u een uitstekende indruk achterlaat.

Parker schrijfwaren met logo

Parker heeft al meer dan 125 jaar ervaring met het bedrukken en het fabriceren van schrijfwaren. Van 1888 tot de dag van vandaag is het bedrijf nooit gestopt met het innoveren van de schrijfwaren. Parker schrijfwaren voorzien van uw tekst en/of logo zijn elegante geschenken die elk moment gegeven kunnen worden. Zo kunt u de schrijfwaren van Parker gebruiken als relatiegeschenk om uw relaties of klanten te bedanken. Tevens kunt u de Parker schrijfwaren cadeau doen tijdens de feestdagen of als een van uw werknemers een jubileumjaar heeft bereikt binnen uw bedrijf.

Parker schrijfwaren bestellen

Parker schrijfwaren worden met de hand gemonteerd en streng gecontroleerd. Om deze reden kennen de Parker schrijfwaren een zeer lange levensduur. Een mooie bijkomstigheid van de Parker schrijfwaren is het feit dat bij ieder artikel een luxe geschenkverpakking wordt geleverd. Parker schrijfwaren zijn al verkrijgbaar vanaf 1 stuk en zijn ook onbedrukt te bestellen. Wilt u de Parker artikelen een net iets chiquere uitstraling geven? Dan kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de schrijfwaren te laten graveren. Bent u benieuwd hoe uw bedrukte Parker schrijfwaren eruit komen te zien? Vraag dan gratis een geheel digitale proef aan.