Geen filteropties mogelijk

Rotring schrijfwaren bedrukken met logo

Geen resultaten gevonden.

Bedrukte Rotring schrijfwaren

Rotring is een Duits bedrijf gespecialiseerd in bedrukte schrijfwaren. De schrijfwaren van Rotring staan bekend om de elegante perfectie en worden door het ergonomisch ontwerp overal op de wereld gebruikt. Door de precisie en vakkundigheid zijn de schrijfwaren van Rotring zeer geliefd onder de architecten. Bij ons heeft u met de bedrukking van de Rotring schrijfwaren verschillende mogelijkheden. Zo zijn vrijwel alle Rotring schrijfwaren tot wel 4 kleuren te bedrukken. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende drukposities en heeft u ook de mogelijkheid om de verpakking van de Rotring schrijfwaren te voorzien van bedrukking.

Rotring schrijfwaren met logo

Heeft u binnenkort een beurs of evenement en wilt u schrijfwaren van een uitstekende kwaliteit weggeven? Kies dan voor de Rotring schrijfwaren voorzien van uw logo. Door de bewezen waarden gaan de Rotring schrijfwaren door vele handen en worden ze dus door veel mensen gezien. Het Duitse bedrijf is ervan overtuigd dat schrijfwaren alleen een promotionele waarde hebben wanneer de artikelen geschikt zijn voor lange termijn gebruik. Door uw logo op de Rotring schrijfwaren te drukken vergroot u snel en eenvoudig de naamsbekendheid van uw bedrijf en zorgt u ervoor dat u in beeld blijft. Ook nog lang nadat de ontvanger uw Rotring schrijfwaren ontvangen heeft!

Rotring schrijfwaren bestellen

Bij ons heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit een ruim assortiment aan Rotring schrijfwaren. Zo heeft u bij ons de keuze uit diverse balpennen, multipennen en vulpotloden. Het grote voordeel aan de multipennen is het feit dat u de beschikking hebt over een vulpotlood, een rode- en een blauwe vulling. Ideaal voor de leraren op school! Alle schrijfwaren van Rotring zijn voorzien van een luxe geschenkverpakking. Bent u benieuwd hoe uw bedrukte Rotring schrijfwaren eruit komen te zien? Vraag dan gratis een geheel vrijblijvende digitale proef aan.