Geen filteropties mogelijk

Senz stormparaplu met logo

 

 

Geen resultaten gevonden.

Senz

Senz is een merk dat is opgericht in 2006 door drie studenten van de Technische Universiteit Delft. De frustratie voor de traditionele ronde paraplu’s die continu binnenstebuiten klapten door harde wind heeft ertoe geleid dat de ingenieuze Senz stormparaplu werd gecreëerd. Deze Senz stormparaplu is geschikt voor alle weertypen. De stormparaplu kan zelfs tegen winden tot maximaal 100 km/h doordat de paraplu’s de wetten van aerodynamica begrijpen en er gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige materialen. Dit heeft tot verbazingwekkende voordelen geleid. Met deze paraplu wordt een goed zicht behouden en door het ergonomische handvat is er sprake van een comfortabele grip.  

Senz stormparaplu’s bedrukken

Alle Senz stormparaplu’s kunnen bedrukt worden. Door de paraplu’s te bedrukken met uw logo of zelf gekozen tekst, creëert u een unieke paraplu die tevens kan dienen als promotiemateriaal. In onze huidige samenleving haasten we ons van de ene afspraak van ons werk naar de andere afspraak met vrienden. Door de steeds hoger wordende levensstandaarden voor onze levensstijl, komt de Senz stormparaplu goed van pas. Senz geeft mensen een zorgeloze reis en een unieke, stijlvolle look. Alle Senz stormparaplu’s zijn ervoor gemaakt om zware stormen te kunnen weerstaan. Ze zijn hiervoor ontworpen en ze zijn hiervoor ook getest. De stormparaplu’s van Senz zijn erg licht van gewicht en kunnen met één hand vastgehouden worden. Door de vorm van de paraplu, zweeft deze op de wind.  

Paraplu’s bestellen

De paraplus kunt u makkelijk bestellen bij HSG Promotions. Senz vindt het belangrijk om innovatief en duurzaam te zijn. Daarom verrichten ze elk jaar weer vele onderzoeken. Jaarlijks worden er zo’n 1,1 miljard paraplu’s weggegooid. Dit is zonde en totaal niet-duurzaam. Senz wil om deze reden dit verhaal massaal delen zodat het aantal paraplu’s dat wordt weggegooid kan worden verminderd. Als u nog vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.