Geen filteropties mogelijk

Slazenger sportkleding bedrukken

Geen resultaten gevonden.

Slazenger

Slazenger is in 1888 opgericht door de Britse broers Albert en Ralph Slazenger. Hierdoor is Slazenger tegenwoordig een van oudste sportmerken die nog bestaan. De Slazenger kleding vindt zijn oorsprong in de wereld van hockey, tennis, golf en cricket. De T-shirts, sweaters, trainingsbroeken en jacks van Slazenger zijn geschikt voor bijna al de sporten. Daarnaast kan deze kleding ook gebruikt worden als casual kleding. Slazenger heeft een rijke geschiedenis met als belangrijkste hoogtepunten het overnemen van de bedrijven Sykes en Ayres. Slazenger biedt een ruime collectie aan sportkleding in vele kleuren en modellen, die geschikt zijn voor dames, heren en ook voor kinderen. U vindt ook outdoor artikelen en accessoires zoals paraplu’s en horloges in het assortiment van Slazenger.

Slazenger kleding personaliseren

De kleding van Slazenger kan gepersonaliseerd worden door deze te bedrukken of te borduren. De Slazenger kleding wordt steeds vaker ingezet voor promotionele doeleinden en sportevenementen. Dit komt doordat de kleding een goede prijs kwaliteit verhouding heeft en prima voorzien kan worden van een tekst of logo. Slazenger heeft zich door de jaren heen bewezen als één van de pioniers in sportkleding. Zo is Slazenger al sinds 1902 de officiële leverancier van de tennisballen die gebruikt worden op het tennistoernooi van Wimbledon.

Slazenger artikelen bestellen

Bij HSG Promotions kunt u makkelijk en snel Slazenger artikelen bestellen. Slazenger biedt een ruime collectie aan producten die altijd van een uitstekende kwaliteit zijn. HSG Promotions is de specialist op het gebied van het bewerken van kleding van Slazenger en andere topmerken. De artikelen van Slazenger beschikken over een uitzonderlijke kwaliteit en een goede pasvorm, waardoor de kleding erg lekker zit. U kunt eenvoudig contact opnemen met een van onze medewerkers als u nog vragen of specifieke wensen heeft. Wij helpen u graag verder.