Kleur
Prijs

t/m

Merk

Toppoint artikelen bedrukken met logo

Bedrukte Toppoint artikelen

Met 90 jaar aan ervaring is Toppoint een gerenommeerde leverancier van promotionele artikelen en relatiegeschenken die u en uw klanten in staat stelt om uw relaties te versterken. Bij ons heeft u de keuze uit een uitgebreid assortiment van hoogwaardige en bedrukte Toppoint artikelen. Wilt u bijvoorbeeld Toppoint pennen bestellen? Dan bent u bij HSG Promotions aan het juiste adres. Het grote voordeel van bedrukt pennen als promotiemateriaal is het feit dat de artikelen eenvoudig weggegeven kunnen worden op beurzen en evenementen. Daarnaast worden pennen vaak uitgeleend waardoor veel mensen de pennen te zien krijgen. Bijna alle Toppoint pennen hebben meerdere drukposities en kunnen vaak tot wel 4 kleuren of zelfs tot full-color bedrukt kunnen worden. Naast pennen heeft u bij Toppoint ook de mogelijkheid om te kiezen uit razend populaire powerbanks, reistassen en notebooks.

Toppoint artikelen met logo

Het assortiment van Toppoint is continu in ontwikkeling om een vooraanstaande positie in te nemen op de markt. Het bedrijf is een voorloper in innovatieve druktechnieken en werkt voortdurend aan verbetering zodat het goed kan inspelen op de huidige ontwikkelingen en de internationale trends. Ook voor bidons en drinkflessen van Toppoint kunt u bij ons terecht. Bidons en sportflessen zijn de ideale reclamedragers en de eyecatcher voor uw evenement. Denk bijvoorbeeld aan een marathon, sportdag of open dag. Tevens zijn de bidons en sportflessen ook interessant voor sportscholen om vervolgens weg te geven bij abonnementen of om te verkopen.

Toppoint artikelen bestellen

Toppoint is inmiddels uitgegroeid een multinational met kantoren in verschillende Europese landen. Met de producten van Toppoint heeft u de mogelijkheid de artikelen te voorzien van uw bedrijfsnaam, logo en/of website om zodoende een perfect promotioneel artikel te produceren. Bent u benieuwd hoe uw bedrukte Toppoint artikelen eruit komen te zien? Vraag dan geheel vrijblijvend een digitale proef aan. Wij als HSG Promotions zijnde willen u graag assisteren door u met grote passie te helpen bij het maken van uw keuze.