Kleur
Prijs

t/m

Merk

XDXclusive artikelen met logo


XDXclusive

XDXclusive is een collectie die deel uit maakt van het bedrijf Xindao. Xindao is opgericht in 1986 en een gerenommeerd leverancier van promotionele artikelen en relatiegeschenken. Het bedrijf is opgericht door die studenten van de Erasmus Universiteit. We leveren aan meer dan 4000 distributeurs van promotiemateriaal verspreid over heel Europa. Xindao is een Nederlands bedrijf en beschikt over kantoren in Nederland, Scandinavië, Engeland, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, de Verenigde Staten, Hong Kong en Shanghai. Xindao loopt voorop in de ontwikkelingen van deze branche, door de sterke aanwezigheid in China en een eigen ontwerp studio. De naam Xindao heeft in het Chinees veel betekenissen. De betekenis van ‘nieuwe richting’ past het beste bij de filosofie van Xindao. Het doel van Xindao is het opbouwen van een duurzame relatie met leveranciers en klanten, gebaseerd op nieuwe ideeën en richtingen.

Xindao artikelen bedrukken

De artikelen van Xindao kunnen allemaal bedrukt worden. Voor de bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, een afbeelding of een zelf gekozen tekst. Xindao heeft als doel om de interactie tussen distributeur en eindverbruiker te optimaliseren. Het uitgangspunt wat hierbij dient is het onderscheidend vermogen. Xindao ontwerpt en distribueert promotionele producten en relatiegeschenken die de identiteit van mens en bedrijf optimaal weergeeft. De producten van Xindao zijn uniek waarbij eigenschappen zoals design, functionaliteit en betaalbaarheid kernwaarden zijn.

Bedrukte producten bestellen

U kunt de bedrukte Xindao producten makkelijk en snel bestellen bij HSG Promotions. Het doel van Xindao is ‘stand out from the crowd’. Xindao is toonaangevend in de sector van de relatiegeschenken door een sterke aanwezigheid in China. Samenwerken met Xindao betekent samenwerken met een partner die van alles wat zich afspeelt op de markt op de hoogte is. Zowel van de Chinese als Europese markt weet Xindao alles af. Door de jaren heen zijn er veel producten van Xindao bekroond en Xindao zelf is meerdere keren uitgeroepen tot de Beste Leverancier in vele landen.