Kleur
Prijs

t/m

Merk

Elektronica, gadgets en USB

Elektronica, gadgets en USB bedrukken

Bent u op zoek naar elektronica, gadgets of USB-sticks voorzien van uw logo? Dan bent u bij HSG Promotions op het juiste adres! Op HSG Promotions vindt u een uitgebreid assortiment aan unieke relatiegeschenken die vrijwel allemaal voorzien kunnen worden van een bedrukking of gravering met uw tekst en/of logo.  Bij ons heeft u de mogelijkheid een artikel te kiezen uit een zeer ruim assortiment. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit veel verschillende soorten USB-sticks. Bedrukte USB-sticks worden overal gebruikt om documenten, afbeeldingen of andere bestanden op te slaan. Iedereen heeft een USB-stick nodig van uitstekende kwaliteit waardoor een USB-stick misschien wel tot een van de populairste give-aways behoort!

Elektronica, gadgets en USB met logo

Het uitdelen van elektronica, gadgets en USB-sticks met logo is een zeer effectieve manier van reclame maken. Zo kunt de artikelen heel eenvoudig meenemen naar beurzen en evenementen om snel meer naamsbekendheid te genereren. Werkt u bijvoorbeeld bij een IT-bedrijf? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor handige gadgets als een veilige webcam cover of een opvallende powerbank. De webcam cover zorgt ervoor dat niemand u ongewenst kan bekijken. Tevens heeft u bij ons de keuze uit powerbanks in verschillende kleuren, soorten en maten. Zo kunt u kiezen uit verschillende batterijgroottes en heeft u zelfs de optie om de powerbanks te voorzien van lichtgevende gravure! Een van de populairste relatiegeschenken van dit moment is de speaker. Door deze speaker kunt u altijd en overal uw favoriete muziek afspelen.

Elektronica, gadgets en USB bestellen

Al onze producten zijn zorgvuldig uitgekozen waardoor er voor iedere branche, voor iedere doelgroep en voor iedere gelegenheid een geschikt artikel te vinden is. Onze artikelen kunnen vaak tot wel 4 kleuren en soms zelfs tot full-color bedrukt worden. Heeft u hulp nodig bij uw zoektocht? Onze medewerkers zijn per e-mail, telefonisch en via de online chat bereikbaar. Zowel onze onbedrukte als bedrukte artikelen zijn in lage en hoge aantallen te bestellen. Zo maken wij het voor u mogelijk om met uw budget een breed publiek te bereiken.