Categorieën
Kleur
Prijs

t/m

Merk
Notitieboekjes bedrukken

Notitieboekjes bedrukken

Bedrukte notitieboekjes zijn onmisbaar op het bureau. Ze worden regelmatig gebruikt voor aantekeningen tijdens vergaderingen, om ideeën in uit te werken, voor to-do lijstjes en voor creatieve schetsen. Qua notitieboekjes bestaan er ontzettend veel varianten. Ons assortiment is daarom ook zeer gevarieerd. Wanneer het gaat om de buitenkant van de notitieboekjes heeft u al een zeer ruime keuze. Zo hebben wij notitieboekjes met een cover gemaakt van plastic, leer, kunstleer, karton of kurk. Daarnaast zijn er ook nog verschillen qua binnenkant. Zo hebben wij zowel notitieboekjes met gelinieerd, ongelinieerd als ruitjes papier. Als laatste keuze blijft het formaat over. Ook hierin heeft u verschillende opties. Zo hebben wij notitieboekjes in bijvoorbeeld A4, A5 en A6 formaat. Wilt u als bedrijf een ecologisch verantwoord beeld uitstralen? Kies dan voor onze milieuvriendelijke notitieboekjes gemaakt van gerecycled materiaal. 

Bedrukte notitieboekjes

Het meeste profijt heeft u natuurlijk van de notitieboekjes wanneer u ze voorziet van een mooie bedrukking. Bij HSG Promotions kijken wij altijd samen met u naar de druk mogelijkheden. U kunt de notitieboekjes laten bedrukken in meerdere kleuren of in full colour. Wilt u de notitieboekjes een wat luxere uitstraling geven voor bijvoorbeeld uw belangrijke zakenrelaties? Dan kunt u ervoor kiezen om de notitieboekjes te graveren. Voorkom een teleurstellend resultaat en vraag voorafgaand aan uw bestelling online een gratis digitaal voorstel aan! Dit geeft u alvast een beeld van het eindresultaat van de notitieboekjes met uw logo of bedrijfsnaam erop.

Notitieboekjes bestellen

Een notitieboekje met logo is een functioneel en zakelijk geschenk dat het zeer goed doet als give-away op bijvoorbeeld beurzen op open dagen. Maak de bedrukte notitieboekjes onderdeel van het bedrijf en zet ze in om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten. Naast een snelle levering en uiterst kwalitatieve producten bieden wij ook altijd de beste service aan. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar met een persoonlijk advies op maat!