Kleur
Prijs

t/m

Merk

Verzorgingsproducten bedrukken

Persoonlijke verzorgingsproducten bedrukken

Met bedrukte persoonlijke verzorgingsproducten kunt u iedere relatie op een leuke manier verrassen. Dankzij het uitgebreide assortiment is er voor iedere gelegenheid een passend relatiegeschenken te vinden. Haarborstels, manicure sets of EHBO-sets zijn zeer voordelig te bestellen in onze webshop. Bent u op zoek naar wat luxere relatiegeschenken? Kies dan bijvoorbeeld voor een welness-set of een luxe toilettas. De persoonlijke verzorgingsartikelen zijn niet alleen geschikt om weg te geven aan uw klanten en zakenrelaties, maar ook uw eigen medewerkers zullen blij verrast zijn met een persoonlijk verzorgingsproduct als cadeau. 

Bedrukte verzorgingsproducten

Geef de persoonlijke verzorgingsproducten een extra uniek uiterlijk door ze te bedrukken met uw bedrijfsgegevens. Hierdoor verbetert u niet alleen het uiterlijk van de geschenken, maar ook de naamsbekendheid van uw bedrijf. Over de mogelijkheden qua bedrukking hoeft u zich zeker geen zorgen te maken, deze zijn namelijk ontzettend groot. Zo is de bedrukking zowel in een als in meerdere kleuren mogelijk. Ook een bedrukking is full colour is mogelijk. Om er 100% zeker van te zijn dat het eindresultaat van de bedrukte producten zoals verwacht is, kunt u geheel gratis online een digitaal voorstel aanvragen. U krijgt hierbij een digitaal beeld van het persoonlijke verzorgingsproduct met uw logo erop. Zo weet u zeker dat het eindresultaat precies naar wens zal zijn. 
 

Verzorgingsproducten met logo

Hebt u binnenkort een beurs of evenement waar u uw bedrijf op wilt promoten? Verzorgingsproducten met logo dienen als functioneel promotiemiddel om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Verzorgingsproducten zullen met enige regelmaat gebruikt worden, waardoor uw bedrijfsnaam ook regelmatig gezien zal worden. Hebt u graag hulp bij het zoeken naar het perfecte artikel voor uw bedrijf? Ons team aan specialisten staat altijd voor u klaar om u te helpen. Zij zijn eenvoudig te bereiken via de mail, chat of telefoon!