Kleur
Prijs

t/m

Merk
Spellen voor binnen en buiten

 

 

Bedrukte spellen voor binnen en buiten

Wilt u kiezen uit een ruim assortiment bedrukte spellen voor binnen en buiten? Dan bent u bij HSG Promotions op het juiste adres! Bij ons heeft u de keuze uit allerlei soorten spellen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit verschillende denkspellen als 4 op 1 rij, boter, kaas en eieren en andere puzzeltjes voor op reis. Deze spellen zijn door de jaren heen ontzettend populair geworden en worden nog steeds iedere dag door jong en oud gespeeld. Een bijkomend voordeel van deze denkspellen is het feit dat ze verschillende drukposities hebben en vaak tot wel 4 kleuren of zelfs full color bedrukt kunnen worden

Spellen voor binnen en buiten met logo

Ook als u op zoek bent naar voetballen kunt u bij ons terecht. Deze voetballen kunt u vervolgens voorzien van uw logo waardoor uw snel en eenvoudig meer naamsbekendheid kunt genereren. Voetballen zijn immers voor iedereen een geliefd relatiegeschenk en door het feit dat de voetbalvelden en pleintjes door veel mensen bezocht worden betekent dit dat uw bedrijf of organisatie vaak in de aandacht zal staan. Naast voetballen kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor basketballen, rugbyballen of zelfs voor een tafelvoetbalspel.

Spellen voor binnen en buiten bestellen

HSG Promotions zorgt er voor dat de spellen voor binnen en buiten toegankelijk zijn voor alle bedrijven. Hierdoor zijn onze bedrukte en onbedrukte producten al te bestellen vanaf lage aantallen en tegen aantrekkelijke prijzen. Al jaren nemen wij een toonaangevende positie in binnen de Europese markt. Bent u benieuwd hoe uw bedrukte spellen voor binnen en buiten eruit komen te zien? Vraag dan gratis een vrijblijvende digitale proef aan. Heeft u hulp nodig bij uw zoektocht? Onze medewerkers zijn per e-mail, telefonisch en via de online chat bereikbaar.