Categorieën
Kleur
Prijs

t/m

Merk
Veiligheid, Auto- en Fietsartikelen

Veiligheid, Auto- en Fietsartikelen bedrukken

Hecht u veel waarde aan uw eigen veiligheid en de veiligheid van andere? Dan bent u bij HSG Promotions op het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment aan artikelen waarmee u de veiligheid voor u zelf en om u heen kunt verbeteren. Zo heeft u bij ons de keuze uit verschillende bedrukbare veiligheidsvesten en –lampjes, EHBO sets en alcoholpercentagemeters. Deze nuttige artikelen zorgen ervoor dat u veiliger op de plaats van bestemming zult aankomen. Veel van onze veiligheidsartikelen zijn onbedrukt, tot 4 kleuren of zelfs full-color te bedrukken. Daarnaast heeft u vaak ook de keuze uit artikelen van verschillende soorten en maten.

Veiligheid, Auto- en Fietsartikelen met logo

Het uitdelen van veilige artikelen met logo voor in de auto is een zeer effectieve manier van reclame maken. Zo kunt u de artikelen heel eenvoudig meenemen naar beurzen en evenementen om vervolgens snel meer naamsbekendheid te genereren. Denk bijvoorbeeld aan ijskrabbers, parkeerschijven en de populaire telefoonhouders. Door deze telefoonhouder kunt u uw telefoon eenvoudig in de auto plaatsen om deze vervolgens te gebruiken als navigatiesysteem of om handsfree te kunnen bellen. Ook kunt u kiezen uit verschillende telefoon opladers waarmee u veel mogelijkheden heeft betreft de bedrukking.

Veiligheid, Auto- en Fietsartikelen bestellen

Ook als u veilig wilt kunnen fietsen heeft u bij HSG Promotions eveneens veel mogelijkheden. Wilt u dat uw fiets goed op slot staat? Kies dan voor een goed werkend fietsslot. Als u uw eigen zichtbaarheid op de weg in het donker ook belangrijk vindt kunt u kiezen voor fluorarmbanden, hoofdlampen en andere verlichting. Bent u benieuwd hoe uw bedrukte Veiligheid, Auto- en Fietsartikelen eruit komen te zien? Vraag dan gratis een vrijblijvende digitale proef aan. Als u hulp nodig heeft bij uw zoektocht kunt u altijd per e-mail, telefonisch en online onze medewerkers contacteren.