Kleur
Prijs

t/m

Merk


RVS Relatiegeschenken

RVS relatiegeschenken bedrukken

RVS relatiegeschenken bedrukken doet u bij HSG Promotions. RVS is een duurzaam en sterk materiaal dat lang mee gaat. Ideaal dus om mooie relatiegeschenken te maken zoals thermosbekers, openers en multitools. Alle RVS artikelen zijn te bedrukken met uw logo of tekst. Omdat de inkt zelf niet goed hecht worden de flessen eerst voorbehandeld. Zo weet u zeker dat uw logo nog lang op de RVS onderlaag zal blijven zitten!

RVS relatiegeschenken graveren

Naast het bedrukken kunt u RVS relatiegeschenken ook erg mooi laten graveren. Met een gravure wordt een deel van het RVS weggebrand met een laser. Hierdoor komt uw logo op een subtiele en chique manier naar voren. Het voordeel aan een lasergravure is dat deze altijd vaatwasmachinebestendig is. Het nadeel van een lasergravure is dat deze niet in kleur kan. Uw logo krijgt dus altijd de kleur van de ondergrond, in de dit geval RVS zilver.

RVS relatiegeschenken met logo

RVS relatiegeschenken met logo zijn ideale cadeau's om weg te geven aan uw klanten en relaties. RVS artikelen zijn van erg hoge kwaliteit en gaan lang mee. Door een RVS relatiegeschenk cadeau te doen blijft u ook bij de ontvanger thuis in beeld. De meeste geschenken worden namelijk thuis gebruikt. Denk aan een BBQ set, thermosfles of opener. Naast onze standaard lijn kunt u ook kiezen voor kwaliteitsmerken als Victorinox en Diamant Sebatier.