Kleur
Prijs

t/m

Merk


RVS Peper- En Zoutmolens

RVS peper- en zoutmolens

RVS peper- en zoutmolens vindt u bij HSG Promotions! Peper en zout zijn de meest gebruikte smaakmakers in de keuken en daarom mogen een goede peper- en zoutmolen niet ontbreken! Hierbij is zowel een goed maalmechanisme als een mooie vormgeving van belang. De molens zijn te koop in verschillende modellen. Versgemalen zijn deze ingrediënten vele malen lekkerder en smaakvoller, waardoor u net dat extra stukje smaakbeleving in uw gerechten krijgt. Roestvrij staal heeft als voordeel dat het een stuk harder is, waardoor de maalgraad van je peper- of zoutmolen erg precies is. Ook zorgt het roestvrijstaal voor een strakke uitstraling.

Peper- en zoutmolens personaliseren

De peper- en zoutmolens kunnen gepersonaliseerd worden door middel van een bedrukking of gravering. U kunt voor de bedrukking of gravering kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, afbeelding of een zelf gekozen tekst. Gepersonaliseerde peper- en zoutmolens zijn geschikt als persoonlijk relatiegeschenk voor belangrijke klanten of zakenpartners bij bijzondere gelegenheden. Verras uw relaties met gepersonaliseerde peper- en zoutmolens. De peper- en zoutmolens zijn echte blikvangers voor uw bedrijf. Uw bedrijfskenmerken worden gezien en uw bedrijf zal worden herkend. U kunt voor de bedrukking of gravering kiezen uit meerdere posities. Dit is duidelijk aangegeven bij het bestelproces.

Peper- en zoutmolens bestellen

Roestvrijstalen peper- en zoutmolens kunt u makkelijk en snel bestellen bij HSG Promotions. Peper- en zoutmolens zijn populaire geschenken doordat deze eigenlijk altijd wel als nuttig worden ervaren. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder! U kunt ons makkelijk bereiken via de chat, mail of telefoon.