Kleur
Prijs

t/m

Merk

RVS Speakers

RVS speakers

Bij HSG Promotions vindt u een ruim assortiment aan roestvrijstalen speakers. Steeds meer bedrijven maken de keuze om hun zakenrelaties blij te maken met een relatiegeschenk waar zij echt iets aan hebben. Speakers worden tegenwoordig steeds vaker gebruikt, zowel op het werk als in de vrije tijd. Daarom vallen speakers ook zeker onder de functionele relatiegeschenken. Muziek luisteren doet vrijwel iedereen, zowel jong en oud. De een om tot rust te komen of om zich beter te concentreren en de anders juist om te feesten. Speakers zijn dan uitstekende geschenken om uw relaties mee te verrassen. Speakers zorgen ervoor dat uw relaties altijd en overal muziek kunnen luisteren.

Speakers personaliseren

Speakers personaliseren voor uw relaties en uw bedrijf klinkt hen als muziek in de oren. Speakers zijn op ontelbaar veel plekken in te zetten: als boxje op het bureau van uw medewerkers, in het park voor een leuke BBQ of gewoon thuis. Met een gepersonaliseerde speaker geeft u een luxe en feestelijk geschenk aan uw relaties. U kunt de speakers laten bedrukken of graveren met uw logo, afbeelding of zelf gekozen tekst. Een bedrukte speaker zal het goed doen als kerstgeschenk, eindejaarsgeschenk of gewoon als cadeau bij een jubileum of afscheid.

Speakers bestellen

Speakers bestelt u eenvoudig en snel bij HSG Promotions! De zoektocht naar uw perfecte speakers begint bij ons op de website. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij denken graag met u mee! U kunt ons makkelijk bereiken via de chat, mail of telefoon. U ontvangt van ons van tevoren altijd een gratis digitale drukproef, zodat u een beeld krijgt van het eindresultaat.