Kleur
Prijs

t/m

Merk


Automotive

Bedrukte automotive relatiegeschenken

Zijn uw klanten of relaties veel op de baan? Geef ze dan een bedrukt relatiegeschenk voor in de auto cadeau.  HSG Promotions biedt verschillende relatiegeschenken aan die perfect zijn voor bedrijven die in de auto branche zitten. Zo kunt u bijvoorbeeld als autobedrijf een sleutelhangers uitdelen of een autokit bij de verkoop of reparatie van een auto doen. We hebben kleine relatiegeschenken in het assortiment voor in de auto zoals ijskrabbers, auto poetsdoekjes , parkeerkaarten en auto wassets. Maar we bieden ook grotere geschenken aan zoals een bluetooth auto oplader, een kofferbak organizer en een eerste hulp auto set. Aan wat voor geschenk u ook denkt, u kunt altijd een geschikt product in ons assortiment vinden!

Automotive relatiegeschenken bedrukken

Een relatiegeschenk voor in de auto is natuurlijk nog beter met bedrukking. De relatiegeschenken kunnen bedrukt worden met een tekst, logo of een mooie foto. De artikelen kunnen bedrukt worden in verschillende kleuren en met verschillende mogelijkheden. Door middel van relatiegeschenken geschikt voor in de auto vergroot u uw zichtbaarheid. Zowel de klant of relatie aan wie u het geschenk gegeven heeft als personen die bij die persoon in de auto zitten zullen het geschenk en uw logo zien!

Automotive relatiegeschenken met logo

Een relatiegeschenk voor in de auto met logo komt altijd van pas. De gemiddelde Nederlander zit meer dan een uur per dag in de auto, en zal uw geschenk dus zeer waarderen. De kleinere relatiegeschenken zijn mateloos populair om mee te geven als presentje op een beurs, open dagen en festivals. De grotere auto relatiegeschenken zijn juist zeer geschikt om cadeau te doen aan uw relaties, klanten of werknemers als blijk van waardering. Ze zijn ideaal als eindejaarsgeschenk of om bij een kerstpakket te doen. Met een relatiegeschenk voor in de auto zit u dus altijd op de goede weg. Bent uw benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan nu een gratis digitale proefdruk aan!